Forum » Izdelava spletišč » Tabele Dreamweaver
Tabele Dreamweaver
frcasek ::
Pomoč!
Ne najdem fore, kako ohranit fiksno dimenzijo celic v tabeli. Tudi če določim višino celicam ali vrsticam, mi pokaže v Firefoxu pravilno višino celice, v IE pa eno čudno, raztegnjeno. Ne rata mi obdržat obliko strani. Sej verjetno je ena bedasta fora.
lp
Ne najdem fore, kako ohranit fiksno dimenzijo celic v tabeli. Tudi če določim višino celicam ali vrsticam, mi pokaže v Firefoxu pravilno višino celice, v IE pa eno čudno, raztegnjeno. Ne rata mi obdržat obliko strani. Sej verjetno je ena bedasta fora.
lp
Spacerji že že, ampak mene j**e višina in ne širina celic. Kakor vem spacer fiksira širino celice?
lp
lp
Hvala za spremembo teksta, sicer ne bi bilo potrebno, ker sem dol vlekel prvih par lekcij, ki jih ponujajo zastonj, ne pa piratske verzije knjige
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za enostavno bazo podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1505) | black ice |
» | Različno prikazovanje spletnih strani pri različnih brskalnikihOddelek: Izdelava spletišč | 1250 (1142) | hunter01 |
» | Kako "prisiliti" stolpec v tabeli, da ohrani širino?Oddelek: Izdelava spletišč | 1679 (1558) | jeti51 |
» | Mail & #353; a.k.a š v plain text ne dela?Oddelek: Programiranje | 2042 (1978) | b |
» | vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1567 (1368) | DrSergioDJ |