Forum » Pomoč in nasveti » Mreža blokira
Mreža blokira
marky23 ::
Stvar je taka, da na šoli, ko imamo več računalnikov v omrežju, dva od teh nenehno pošiljata neke pakete in delata zmedo v omrežju (ADSL) ... Če ju ugasnem, je vredu, a ob ponovnem zagonu spet s takšnim masovnim pošiljanjem zablokirata celoten sistem (mrežo) . Vsi računalniki imajo Radix kartice in bi se potemtakem morale nastavitve nastavit na prevzete ob RESET, pa se to sicer zgodi (slike namizja, dokumenti itd...), a ne nehata pa s pošiljanjem paketov... Zakaj? Kdo ve? Ste že imeli takšnem primer? Bi lahko kdo prebil Radix in zablokiral 2 računalnika? Ne morem pa ugotoviti, kaj pravzaprav delata ozz. kaj pošiljata.... Hm...???
pitbul ::
Si mogoče pomislil na to, da sta okužena z virusom li pa se na njih nahaja kakšen črv (blaster ali kaj podobnega)
boych ::
Poglej v Task maneger-ju procese, če ti kaki čudni proces slučajno kuri dosti memorije.
Jaz sem mel enkrat nekega worma gor in mi je tudi nonstop pošiljalo podatke ven, samo se na žalost ne spomnim več imena!
Jaz sem mel enkrat nekega worma gor in mi je tudi nonstop pošiljalo podatke ven, samo se na žalost ne spomnim več imena!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
K0K0 ::
Naloži firewall pa boš vidu katera aplikacija pošilja pakete! Potem greš na googla pogledaš za kaj se gre in ustrezno ukrepaš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS za Cyber caféOddelek: Operacijski sistemi | 2216 (1769) | Tarzan |
» | Pošiljanje SMS in klici v ZDA in KanadoOddelek: Mobilne tehnologije | 6650 (6019) | slitkx |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3567 (2255) | SasoS |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5141 (4626) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Zaščita podatkov z PCI karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1263) | frenk |