Forum » Strojna oprema » Nujno rabim 6800 GT - a kdo ve kje jo imajo na zalogi?
Nujno rabim 6800 GT - a kdo ve kje jo imajo na zalogi?
sonac ::
Pri Mlacomu so mi obljubili, da mi ni treba rezervirati, da jih ne bo zmanjkalo iz četrtka na ponedeljek, danes pa mi pravijo da jih ni :(((
A morda kdo ve za kakšno trgovino, ki ima 6800 GT (256MB!) od bilokaterega proizvajalca na zalogi?
Prosim, drugači se mi bo zmešalo, ker sem že na procesor čakal 2 tedna, zdaj pa izvem da so mi tačas prodali grafično kartico.
LP, sonac
A morda kdo ve za kakšno trgovino, ki ima 6800 GT (256MB!) od bilokaterega proizvajalca na zalogi?
Prosim, drugači se mi bo zmešalo, ker sem že na procesor čakal 2 tedna, zdaj pa izvem da so mi tačas prodali grafično kartico.
LP, sonac
Sem klical pred slabo uro, pa so rekli da nimajo.
Poklical sem že 3000 firm, pa nimajo nikjer (razen ASUS s 128MB imajo).
Poklical sem že 3000 firm, pa nimajo nikjer (razen ASUS s 128MB imajo).
Hmm...pred dvema dnevoma sem jim pisal, pa so reki da so v pošiljki dobili samo radeone in nič ni reku, da imajo za dobit kaj novega.
Zanimivo je, da trgovci pravijo da se jih malo uvaža, ker ne grejo v promet, nimajo jih pa nikjer, ker vse prodajo sproti
Dobro, ne bom več paničaru, sem jo kar naročil. Sicer pa lahko še vedno poveste, če veste da jo nekje imajo.
LP, sonac
Zanimivo je, da trgovci pravijo da se jih malo uvaža, ker ne grejo v promet, nimajo jih pa nikjer, ker vse prodajo sproti
Dobro, ne bom več paničaru, sem jo kar naročil. Sicer pa lahko še vedno poveste, če veste da jo nekje imajo.
LP, sonac
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sonac ()
Ej hvala ti
Sem zdej poklical v e-misijo in so povedali da jo imajo. Včeraj sem tudi klical e-misijo na neko drugo telefonsko številko pa so rekli, da nimajo.
Sem zdej poklical v e-misijo in so povedali da jo imajo. Včeraj sem tudi klical e-misijo na neko drugo telefonsko številko pa so rekli, da nimajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EMISIJA.SIOddelek: Kaj kupiti | 5311 (1410) | Han |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36775 (32806) | Niet1986 |
» | barton 2500 M 45W (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5132 (3910) | MEDENA |
» | težave z MSI motherboartOddelek: Strojna oprema | 2880 (2193) | EZ2BHard |
» | Kupu bom nov PC (dream machine :))Oddelek: Kaj kupiti | 1789 (1008) | sonac |