Forum » Loža » Slovenske revije za računalničarje
Slovenske revije za računalničarje
chuck ::
Zanima me katera revija za računalničarje je pri nas najbolj kvalitetna. Zanimajo me predvsem opisi komponent, ki jih je težje najti na netu: monitorji, miške, slušalke, tipkovnice,... pa tudi razne novice iz sveta računalništva, tudi nasveti iz programiranja ne škodijo.
Matek ::
Poskusi Bug, sicer je hrvaški, ampak zelo kvaliteten in obsežen, pa tudi normalno dobavljiv pri nas.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
karafeka ::
A ni mel joker nekih testov železnine? Vsaj takrat pred 5 leti, ko sem ga še kupoval. Pa moram rečt, da sem jih kar upošteval (za tisto nekaj malega kar sem nabavljal), pa nikol nisem bil razočaran (razen s ceno revije, ki je premosorazmerno naraščala s humorjem v reviji, ki ni rabil nobenemu namenu, sam to je že druga zgodba oz. tema )
iso2000 ::
Meni se zdi od slo. izdaj Monitor še najbolj sprejemljiv. Jokerja sem ravno zadnjič kupil in bil nad opisom železnine precej razočaran. Monitor ima ponavadi teste bolj sistematične in med seboj primerja iste značilnosti različnih izdelkov.
BigWhale ::
Ce si star 13 in pol, potem je joker primeren zate, no, naucil se pa kaj dosti ne bos. ;>
Monitor je zadnje case kar ok..
Monitor je zadnje case kar ok..
Keyser Soze ::
In nekje med Monitorjem in Jokerjem se najde SW Power.
Monitor je za resne. Novice, testi, tako primerjalni kot testi novotarij, kakšen malček softwara(ali pa tudi malo več). In to je v bistvu to.
Joker se je specializiral v svojem slangu ter ocenjevanju igrovja. Kar se tiče železnine je popoln podn in v njem ne njdeš nič pametnega.
Med njima pa je SW Power, ki ga še najrajši kupim. Monitor dobim, če ga rabim zaradi kakšnega testa, pri frendu. Jokerja pa na kupujem ker nisem popoln frik na igrice. V SW Powerju najdeš vse. Novice, Hardcore(novotarije, primerjave), Softcore, Igre, zadnje čase še nekaj o Macih. Pa še kakšno šolo bolj popularnega programja. Plus še DVD in CD priložen.
Skratka, zame je ta best buy.
Monitor je za resne. Novice, testi, tako primerjalni kot testi novotarij, kakšen malček softwara(ali pa tudi malo več). In to je v bistvu to.
Joker se je specializiral v svojem slangu ter ocenjevanju igrovja. Kar se tiče železnine je popoln podn in v njem ne njdeš nič pametnega.
Med njima pa je SW Power, ki ga še najrajši kupim. Monitor dobim, če ga rabim zaradi kakšnega testa, pri frendu. Jokerja pa na kupujem ker nisem popoln frik na igrice. V SW Powerju najdeš vse. Novice, Hardcore(novotarije, primerjave), Softcore, Igre, zadnje čase še nekaj o Macih. Pa še kakšno šolo bolj popularnega programja. Plus še DVD in CD priložen.
Skratka, zame je ta best buy.
Phoebus ::
jaz pa ne kupujem več nič, ker mi striček tom, anand, slotech in drugi povedo vse.
...pol pa kupiš cajtng pa ne veš a bi mogl pnovice preimenovat v "Starice" al kaj...
...pol pa kupiš cajtng pa ne veš a bi mogl pnovice preimenovat v "Starice" al kaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske računalniške revije - še obstajajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16412 (14243) | Phantomeye |
» | Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8506 (5020) | gregyk |
⊘ | Revija JOKEr --> Kritika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16958 (13319) | OwcA |
» | Joker ali PC Gamer?Oddelek: Loža | 2538 (2023) | luni |