» »

''Get paid to surf''

''Get paid to surf''

DrSergioDJ ::

Je že kdo probal kaj podobnega? Ko sem bil še na dial-up, sem nekaj probaval s SPEDIO, ma, se mi ni splačalo, sedaj ko sm na kablu, bi pa zopet probal. Torej, ima kdo kake izkušnje? Kaj se najbolj splača? Razpište se :D

p.s. a mors bit pr spedii aktiven, da tece dinar?
...

Loki ::

Sem na dial-up, mal sem probaval, ampak se ni obneslo.
Iz svojih lastnih izkusenj (kot tudi od nekaterih sosolcev) ti lahko povem, da je to SEKRET.

Eni sicer pravjo, da dobivajo xxx $ ceke, ampak vecinoma sam za to, da bi se ti vpisal pod njimi (piramidni sistem).

Yup, ko sem bil jast, si moral kliknt na min. eno povezavo na minuto, da si bil aktiven.
Ce si naredil kaj drugega - zagnal OE, downloadal kej, te je ze smatral kot neaktivnega.

SUX!!!
I left my wallet in El Segundo

Stra ::

Na druzbenik.com si lahko preberes o razlicnih metodah sluzenja casha po netu.. Sicer so ti zasluzki zelo majhni, ampak ce se ze hoces ubadati s tem .. ;)

Btw, webmaster od tega sita vsake par mesecev dobi check.

Loki ::

Ce ze hoces sluzit, pojdi sem, tukaj ti placujejo za uporabo tvoje procesorske moci (podobno kot seti).

Popravljen dead link, zdej bi moral delat.
I left my wallet in El Segundo

OZZY ::

Jp. Pri spediji moreš biti aktiven. Jest uporabljam vi-direct, ki se kar splača.
Sicer pa kokr vem spedia največ plačuje od vseh. Od njih sem tud že dubu ček.
Roberto: Ta process tree. A maš slučajno program, ki ga je potrebn laufat. Jest ga nikakor ne morem snet z neta, ker me vedno nekam drugam preusmeri. Mam pa winMe.
Go with the flow.

Ip3t3rI ::

Tudi jaz sem že dobil čeke od npr.: Spedia, GetPaid4,...
Drugače pa vse, ki vas zanima glede zaslužka na netu pojdite na nasl. forum: Forum TolarNaTolar
http://www.iskalniki.com ---> +2500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!

http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**

bastadu ::

Roberto: dead link

gkovac ::

Hja... s tem izkusenj niti nimam... neki sem se prijavljal, ampak nikol nisem laufal takih zadev ker se mi je zdel skoda mojga casa na netu...

kolega moj pa dobiva ceke... to lahko potrdim 100% ker sem cek vidu... bil je pa v vsoti okol 45$ :D

tko da... izgleda da ce se ukvarjas s pravo stvarjo se izplaca

lp,SuLc
lp,

Stra ::

Eni pravjo, da moras v to vlozit precej truda in da dobitki niso tko veliki, tako da raje premisli in preberi kaj na tistih straneh, ki smo jih napisali, pa bos potem videl, ce se ti izplaca ali ne.

Sumo ::

Pred kaksnimi dvemi leti se je se dalo kej zasluzit, zdej pa k je oglasevalstvo na internetu v recesiji je pa zelo tezko kje kej dobit...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

služenje prek neta

Oddelek: Omrežja in internet
81896 (1518) OmegaBlue
»

Služenje na internetu in goljufanje

Oddelek: Loža
292110 (1668) Rott-von-weiler
»

Sluzenje $ na internetu