Forum » Kaj kupiti » nakup v kadarkoli.com
nakup v kadarkoli.com
Dead_Eye ::
Torej kupil sem stvar v spletni trgovini, način plačila po povzetju in danes sem dobil paket in kurir pravi da ni nič za plačat. Jaz VTF? V paketu je samo dobavnica, nobene položnice ali karkoli... Ima kdo podobne izkušnje?
The one and only
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
kilergas ::
Nodrim: www.kadarkoli.com
Tko in tko bodo vidli da tvoja dobavnica ni poracunana,.mogoce ti jo pa expres posljejo
Tko in tko bodo vidli da tvoja dobavnica ni poracunana,.mogoce ti jo pa expres posljejo
roli ::
jaz sem že kupoval pri kadarkoli 2X
pa je vedno najprej prišlo pismo z računom nato pa
drug dan pošiljka dobavnica...
ampak sem moral plačat zadevo.
Tko,da nebi vedel.
Lp!
pa je vedno najprej prišlo pismo z računom nato pa
drug dan pošiljka dobavnica...
ampak sem moral plačat zadevo.
Tko,da nebi vedel.
Lp!
http://www.r00li.com
bastadu ::
Pr kadarkoli.com se je tudi meni enkrat naredilo, da ni bilo nič za plačat (bilo je samo par jurjev), ampak so me klicali kakšen teden kasneje, če lahko poravnam račun in sem tudi bil tako fer in ga poravnal...
boštjan ::
pri kadarkoli.com je kot da greš v kur... haus,plačaj v naprej.tako sem jaz ohišje plačo.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
cosmos ::
ko sem mel plačilo na podjetje, so se šele po 2 mesecih spomnil da bi blo fajn če jim kaj plačam, pa sem jim
res se ne trudjo preveč da bi ti poslal račun
res se ne trudjo preveč da bi ti poslal račun
nejc_ ::
Jaz pa sem naročil geforca in ko sem odprl paket, sem videl, da je notri prastaregi radeon.. Razocaran.
Sedaj cakam na zamenjavo...
Sedaj cakam na zamenjavo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamorkoli.comOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (792) | Pesimist |
» | Plačilo po povzetju -> brez plačilaOddelek: Loža | 2777 (2057) | Nejc Pintar |
» | katero zvočno kartico za snemanje glasu, kitare?Oddelek: Zvok in slika | 1242 (1149) | icek |
» | Mogoče ta trenutek HOT BUY - r9500/pro pri... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3800 (2468) | borchi |
» | GF4 Ti4200Oddelek: Kaj kupiti | 1293 (969) | rkb2 |