Forum » Programska oprema » Film in slike
Film in slike
kloshar ::
Imam dvoje vprašanj:
1. S fotoaparatom sem posnel nekaj filmčkov. S katerim programom, bi jih sedaj lahko najlažje spravil v določeno celoto, zraven pa dodal še muziko?
2. Določen filmček bi rad spremenil v slike. Acdsee ima možnost, da naredi iz filmčka izseke in jih spremeni v slike. A žal naredi samo 4 slikice. Kako bi se dalo naštimat, da bi mi iz enega recimo 10 sekundnega filmčka naredil 20 slikic in jih ustrezno razporedil?
Lp, kloshar
1. S fotoaparatom sem posnel nekaj filmčkov. S katerim programom, bi jih sedaj lahko najlažje spravil v določeno celoto, zraven pa dodal še muziko?
2. Določen filmček bi rad spremenil v slike. Acdsee ima možnost, da naredi iz filmčka izseke in jih spremeni v slike. A žal naredi samo 4 slikice. Kako bi se dalo naštimat, da bi mi iz enega recimo 10 sekundnega filmčka naredil 20 slikic in jih ustrezno razporedil?
Lp, kloshar
ENIAC iz l. 1946, 80ton, 18k elektronk, za operacijo rabi nekaj sekund
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 8 - Prosim pomoc - kako prenesem izbrane fotke (album) na racunalnik?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1110 (1022) | shadeX |
» | kvaliteta na youtubeOddelek: Zvok in slika | 1224 (1010) | baron21 |
» | ImageReadyOddelek: Programska oprema | 1111 (990) | cartman1 |
» | Pinacle in izdelava menija ...Oddelek: Programska oprema | 1126 (964) | JOKER |
» | Home-made HOVERcraft ... vsaka pomoč dobrodošla ! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13653 (10033) | hoverboy |