Forum » Pomoč in nasveti » 'Error Code: 0x80070002'
'Error Code: 0x80070002'
Egii ::
a je mel ze keri enak problem.Ob vstopo v windows xp pro mi javi to napako
**program windows zaradi napake nemore natancno preveriti licence v tem racunalniku.
koda napake 0x80070002**. na tej strani je opis ampak ne razumem zakaj se gre *http://www.jsiinc.com/SUBJ/tip4600/rh46.... Prosim ce mi lahko pomaga *brez formatiranja*.
**program windows zaradi napake nemore natancno preveriti licence v tem racunalniku.
koda napake 0x80070002**. na tej strani je opis ampak ne razumem zakaj se gre *http://www.jsiinc.com/SUBJ/tip4600/rh46.... Prosim ce mi lahko pomaga *brez formatiranja*.
Dzonson ::
v bistvu je resitev, ki ti jo ponuja iz tvoje strani omenjen link, dokaj enostavna, ce imas nekaj predznanja o windows registru.
poskusi si prebrat nekaj osnov o registru in potem probaj
poskusi si prebrat nekaj osnov o registru in potem probaj
Egii ::
daj mi obrazlozi drugo tocko
2. In each Provider key, edit the Image Path value to match the new drive letter
kaj morem tu naredit.res se mi ne senja
2. In each Provider key, edit the Image Path value to match the new drive letter
kaj morem tu naredit.res se mi ne senja
Dzonson ::
tvoj link je sestavljen iz dveh delov. najprej mi povej kateri del sploh ustreza tvojemu primeru.
Tukaj pa imas se tretji nacin kako to popravit (ce ti bo ta bolj ustrezal)
Tukaj pa imas se tretji nacin kako to popravit (ce ti bo ta bolj ustrezal)
jedateruk ::
Jaz sem danes poskusil zagnati Vzdrževanje v oddelku za reševanje težav, pa mi je pokazalo isto napako 0x80070002. Imam windows 8.1. Sem šel v cmd kot skrbnik in izvedel sfc /scannow in piše, da je vse prav. Kaj bi moral popraviti v registru (ali še kje drugje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jedateruk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imam problem z downloadom fileov iz netaOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (971) | bergers |
» | Login scriptOddelek: Programiranje | 1096 (1030) | Mercier |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1774 (1568) | Microsoft |
» | WIN 2000 in kratki piskiOddelek: Pomoč in nasveti | 731 (689) | vag |
» | CHKDSK avtomatskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1313) | Daniel |