Forum » Pomoč in nasveti » nekaj o LEDICAH
nekaj o LEDICAH
krucymucy ::
V bistvu je to polprevodnik Light Emitor Diode - LED, al neki tacga!! Zato je vazno, da je pravilno prklopljena!!!
Ce te pa zanima samo to, ali sveti???
Ja sveti in to nekatere celo zelo lepo
Ce te pa zanima samo to, ali sveti???
Ja sveti in to nekatere celo zelo lepo
Makaron_hater ::
Ne, PIZDA ledica je neki za na kruh namazat. Pa kako ma lahko tak kekec ENO zvezdico. Ta slo-tech je en KURAC!!!!!!!
Tomi ::
Ja, seveda je, saj pomeni light emiting diode, zaradi česar ja pač enosmerni elemet.
V računalništvu skoraj razen neonk nimaš drugih svetilnih teles.
Makaron_hater: in kaj imajo zvezdice pri tem?
V računalništvu skoraj razen neonk nimaš drugih svetilnih teles.
Makaron_hater: in kaj imajo zvezdice pri tem?
metrodusa.blogspot.com
leskovsekg ::
Misim, da kljub temu, da ne ve kaj je LED, lahko dela z računalnikom. Pač je treba upoštevati, da niso vsi uporabniki računalnikov iz elektro foha....
Nenazadnje potem ne bi nihče smel uporabljati televizorja
Taki forumi so ravno zato, da se lahko širi znanje, jutri lahko rabimo odgovor ravno od človeka, ki smo ga danes poniževali in žalili....
LP
Nenazadnje potem ne bi nihče smel uporabljati televizorja
Taki forumi so ravno zato, da se lahko širi znanje, jutri lahko rabimo odgovor ravno od človeka, ki smo ga danes poniževali in žalili....
LP
Makaron_hater: kdo se sedaj norčuje? Ker ti manjkajo ločila...
Sicer se je pa danes celo moja mama navdušila nad ledicami.. Sedaj pa lahko čakam, da mi kupi vsaj 20 modrih
Sicer se je pa danes celo moja mama navdušila nad ledicami.. Sedaj pa lahko čakam, da mi kupi vsaj 20 modrih
metrodusa.blogspot.com
Ne, je pa rekla, da bi pa morda res imela v tipkovnici modre diode ( ki sem jih itak mislil dati ), tako da sem si sedaj prahranil ta strošek..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SLi v objemu Shuttlovih ohišij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 6928 (5500) | PrimozR |
» | Namen Windows Longhorna? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5285 (5285) | minmax |
⊘ | Linux in spolna usmerjenostOddelek: Loža | 2422 (2145) | kuglvinkl |
» | Slo-Techov avtoOddelek: Novice / Obvestila | 2651 (2651) | Tr0n |
» | Slovnične napače!!!Oddelek: Loža | 1572 (1179) | Binji |