» »

napaka memory coudl not be read

napaka memory coudl not be read

bryden ::

Danes se mije pri delu z Macromedia Dreamweaver začela pojavljati napaka
The instruction at "0x0076cdeb" referenced memmory at "0x0000004". The memory could not be "read".

Sklepam, da je kaj narobe z ramom, čeprav se mi zaenkrat pri drugih aplikacijah ta napaka ne pojavlja.
Ali mi lahko svetujete kakšen program, ki natančno preveri in stestira memory. Ker imam ddr ram še v garancij in bi ga šel zamenjat, če je napaka tam. Sam hočem bit 100%, da mi ne bojo na Mlacomu prazne slame mlatili in programje krivili :)

Hvala za pomoč!

OZZY ::

naredi memtest pa boš prepričan
Go with the flow.

Jaffa ::

Ni RAM kriv ! Windows je. Oz neka softwarskega. Meni ni pomagalo nič, razen da na novo inštaliram Windows. Pa sm kr dosti preiskal po netu o tem, pa nism nič splošnega našel, edino za kak osamljen program, meni pa je to s časom začelo delat tudi na ostalih oz. na večini aplikacij. Tud repair WIndowsa ni pomagal, probal sm tud sp2 inštalirat... Začelo se je pa s programom za Winfastov tuner.

Če kdo slučajno pozna rešitev, bi bil tud jaz vesel, če se slučajno to ponovi... 8-)

Exilian ::

probaj original :)
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.

Jaffa ::

Original česa ? A je kdo reko kaj o tem ? Da je, al da ni ? 8-)

bryden ::

Jao miki...
Ja jst sem pred dnevi Office 2003 gor dal, pa se neki drugih stvari instaliral, takrat se je začelo pojavljati :\
Zdele grem probat se na novo nalozit dw, ampak drugace bom pa vse na novo postavil, pa potem backup na DVD ruknu... K to, da mi sistem stoji sam 2 mesca je pa mal too much ;(

Exilian: mulc, če nimaš nič pametnega za povedat bodi raje tiho. Mimogrede - vse programe mam licenčne (fri&sluzba.press), kar zate dvomim. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows 7 appcrash problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
82573 (2487) blazkox
»

Error

9848 (732) rokomet
»

Run time error in podobne napake?

121305 (1212) nokia6310
»

Internet Explorer - dobil bom živčni zlom!!!

Oddelek: Programska oprema
121417 (1145) Maxtor
»

MMC.EXE

Oddelek: Operacijski sistemi
71894 (407) l0wc4

Več podobnih tem