Forum » Pomoč in nasveti » napaka memory coudl not be read
napaka memory coudl not be read
bryden ::
Danes se mije pri delu z Macromedia Dreamweaver začela pojavljati napaka
The instruction at "0x0076cdeb" referenced memmory at "0x0000004". The memory could not be "read".
Sklepam, da je kaj narobe z ramom, čeprav se mi zaenkrat pri drugih aplikacijah ta napaka ne pojavlja.
Ali mi lahko svetujete kakšen program, ki natančno preveri in stestira memory. Ker imam ddr ram še v garancij in bi ga šel zamenjat, če je napaka tam. Sam hočem bit 100%, da mi ne bojo na Mlacomu prazne slame mlatili in programje krivili
Hvala za pomoč!
The instruction at "0x0076cdeb" referenced memmory at "0x0000004". The memory could not be "read".
Sklepam, da je kaj narobe z ramom, čeprav se mi zaenkrat pri drugih aplikacijah ta napaka ne pojavlja.
Ali mi lahko svetujete kakšen program, ki natančno preveri in stestira memory. Ker imam ddr ram še v garancij in bi ga šel zamenjat, če je napaka tam. Sam hočem bit 100%, da mi ne bojo na Mlacomu prazne slame mlatili in programje krivili
Hvala za pomoč!
Jaffa ::
Ni RAM kriv ! Windows je. Oz neka softwarskega. Meni ni pomagalo nič, razen da na novo inštaliram Windows. Pa sm kr dosti preiskal po netu o tem, pa nism nič splošnega našel, edino za kak osamljen program, meni pa je to s časom začelo delat tudi na ostalih oz. na večini aplikacij. Tud repair WIndowsa ni pomagal, probal sm tud sp2 inštalirat... Začelo se je pa s programom za Winfastov tuner.
Če kdo slučajno pozna rešitev, bi bil tud jaz vesel, če se slučajno to ponovi...
Če kdo slučajno pozna rešitev, bi bil tud jaz vesel, če se slučajno to ponovi...
bryden ::
Jao miki...
Ja jst sem pred dnevi Office 2003 gor dal, pa se neki drugih stvari instaliral, takrat se je začelo pojavljati
Zdele grem probat se na novo nalozit dw, ampak drugace bom pa vse na novo postavil, pa potem backup na DVD ruknu... K to, da mi sistem stoji sam 2 mesca je pa mal too much
Exilian: mulc, če nimaš nič pametnega za povedat bodi raje tiho. Mimogrede - vse programe mam licenčne (fri&sluzba.press), kar zate dvomim.
Ja jst sem pred dnevi Office 2003 gor dal, pa se neki drugih stvari instaliral, takrat se je začelo pojavljati
Zdele grem probat se na novo nalozit dw, ampak drugace bom pa vse na novo postavil, pa potem backup na DVD ruknu... K to, da mi sistem stoji sam 2 mesca je pa mal too much
Exilian: mulc, če nimaš nič pametnega za povedat bodi raje tiho. Mimogrede - vse programe mam licenčne (fri&sluzba.press), kar zate dvomim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2573 (2487) | blazkox |
» | ErrorOddelek: Pomoč in nasveti | 848 (732) | rokomet |
» | Run time error in podobne napake?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1212) | nokia6310 |
» | Internet Explorer - dobil bom živčni zlom!!!Oddelek: Programska oprema | 1417 (1145) | Maxtor |
» | MMC.EXEOddelek: Operacijski sistemi | 1894 (407) | l0wc4 |