» »

PC plus računalniki

PC plus računalniki

roli ::

Zanima me ali je imel
še kdo slabe izkušnje z pc plus računalniki (storm x 180.000 SIT )
kupuje frend pa me zanima.
Jst ne priporočam.
http://www.r00li.com

KraP ::

V pc-plus nekupim niti nalepke kaj sele racunalnik

LP KraP

roli ::

sem istega mnenja samo me zanima ali
imam samo jaz slabe izkušnje.
http://www.r00li.com

KraP ::

Od mojih prijateljev noben vec ne kupuje tam vsi imeli slabe izkusnje.


LP KraP

tt1024 ::

Kot prodajalec v rač. trgovini imam z njimi glede zanesljivosti dobre izkušnje. Seveda pa to ni izbira za računalniške freake, ki si sestavijo PC sami.

roli ::

No jaz sem ga kupil v normančku pa sem ga trikrat nazaj nesel preden sem dobil
normalno delujočega ( tega mam zdej ).
http://www.r00li.com

overlord_tm ::

jest sm se neki odluoču.

nikol več ne kupm že narjenga kompa (k to so taka jajca k ti najslabi robo not namečejo)
pa nikol več na kupm kompa po naročilu pr kšni fermi (ker po, ti namečejo not tiste stvari, ki jih pač majo ne pa tiste k si jih naročil;(( ;(( ;(( )

ddeben ::

Zato, pa obstajajo ljudje k si sami sestavijo racunalnik...Vsako komponento posebej kupis, pa tocn ves ka mas u masini. :)

Tomay ::

Dva kolega sta si kupila isti mašini (xp2400)... pa sta imela oba probleme, enemu so jo zamenjali in je zdaj v redu, za drugega pa ne vem.
Voodoo 4Ever

EMET ::

PC+ ... nein danke !!!!!!!!!!!
EMET is the truth ...

overlord_tm ::

Zato, pa obstajajo ljudje k si sami sestavijo racunalnik...Vsako komponento posebej kupis, pa tocn ves ka mas u masini. :)


če bi se mtko dal prepričat, da lahka sam sestavš komputer;((

še to sm jo kumi prepriču da nsim kupu že sestvlenga kompjutra, k po njenem mnenju so že sestavleni najbolši:D

Šimpanz ::

Večina trgovcev hoče imeti najcenejše računalnike, ki jih nato reklamirajo v reklamah, ki jih najdemo v naših nabiralnikih. Torej je najvažnejše da je računalnik poceni, kar pomeni da ne se uporabljajo najboljše (najhitrejše) komponente. Pred nekaj meseci sem gledal V Sparu računalnik po 69.900 sit (AMD 2600), kar se mi zdi hecna cena.

overlord_tm ::

Večina trgovcev hoče imeti najcenejše računalnike, ki jih nato reklamirajo v reklamah, ki jih najdemo v naših nabiralnikih. Torej je najvažnejše da je računalnik poceni, kar pomeni da ne se uporabljajo najboljše (najhitrejše) komponente. Pred nekaj meseci sem gledal V Sparu računalnik po 69.900 sit (AMD 2600), kar se mi zdi hecna cena.


seveda!
najprej napišejo "računalnik amd 2600+!!!"

potem pogledaš kaj je notri in če se vsaj malo spoznaš veš pri čem si:D . Samo ta fora s procesorji mi gre prov na živce, k dajo notr 2800+ procesor pa enga bozga R9200 pa četrt giga rama.

roli ::

Torej pc-plus
ODPADE>:D
http://www.r00li.com

ddeben ::

Spar...lol :D De pa u trgovini kupis tiste sestavljene kiste, mors pa res bit obupan..Drugace pa take masine kupujejo predvsem firme, ker njim je itak vseen al majo not radeona 9200 al pa gf6600:) Samo da dela win xp pa gremo:D

Tear_DR0P ::

No jst sm pred 2-ma letoma kupu od PCPlus računalo, pa sm kr zadovoln z njim. Mel sm 100k pa sm dal tolk. Ni bil glih bog ve kaj, sam dela pa. še danes. Aja pa crknal ni nič, kar je blo v osnovni konfiguraciji.

ASUS P4SDR-VM plata (Mini ATX format), 128MB SDR rama Hynix, 30GB Maxtor disk (po mojem njslabša komponenta tega sistema), Celeron 1.7 GHz (noro fajn se navija, dela pa isto kot njegov Pentium brat - glej link, jst sm ga dobu do 2GHz poleti - pa sm igrce igral)

Tko da preveri kaj je v škatli, pol pa veš če si upaš kupit :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

zee ::

Nekaj časam sem delal na Power Plusu . . . od takrat naprej vsakomur odsvetujem nakup PC Plus računal.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Sc0ut ::

jas sem okrog 1999 se mi zdi, ne vem zdaj, al je blo 98, tu nekje kupo v power plusu komp, ki sem si ga sam sestavo is takrat skoraj najboljših stvari, p3 450, plata p2b-f, 128 rama, fujitsu 10gb, voodoo3 3000, soundblaster live. Še zdaj špila, ga mam tu v lj, že dve leti je navit na 540 mhz, pa disk sem si dodatni kupo. Če v q3 izklopim cel hud mam v timedemo 100 fps! Samo ok ,teh sestavljenih akj so zdaj pa ne bi kupo v nobenem primeru:)
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sc0ut ()

Čudn ::

jst sm tut letos poleti delov za pc plus in sm sestavlov racunalnike... Pri vecini teh že sestavlenih kist, ki se jih kupi u vecjih stacunah (harweynorman, spar, bigbang, leclerc, merkur....) gre res za najcenejso mozno robo na trgu, samo da so velike stevilke pa je folk zadovoljen. v tem je tudi poanta teh racunalnikov... kdo ki se vsaj malo spozna na racunalnike bi sel to kupit u trgovino kot leclerc ali merkur??? tam so ciljne stranke mamice, ki gredo kupit kruh in dva zrezka, zraven pa sincku za uspesno opravlen 5. razred kupi PC....

Malce drugace je pri PC PLUSOVIH racunalnikih, ki jih prodajajo sami. To so office, family, e-machine, gamer, magic in dream machine. pri teh gre za dokaj kvalitetne komponente, plate so asus, diski hitachi, opticne enote sony ali nec....

Razlika je v tem, da te kiste sestavljajo sami po svojih zeljah in po njih sodite njihovo delo, tiste ki pa jih dobite v "veleblagovnicah" so sestavljeni s strani sefov v tistih stacunah in pc plus le izpolni njihovo narocilo.

spomnim se primera, ko smo delali racunalnike za harvey norman.... sestavli smo 20 racunalnikov, jih pripravili za test in od 20 kist se jih 11 sploh ni zagnalo... vzrok za nedelovanje je bil pri vsakem drugac in pri vseh isti... škrt roba

naj povem se da tam ne delam vec in je moje mnenje povsem nepristransko


živela svoboda, bolš Cvičk k't voda

murphyboy11 ::

jst sm u sparu kupu tega 2600+ za 69kko sem ga prinesu domov odpakeru je bil ohisje malo spraskan ko ga prizgem pise amd sempron 2600 v reklami nikjer ne pise da je sempron ..potem sem ga nesu nazaj da mi ga zamenjajo ker je bil popraskan ohisje pac sprijaznu sm se da je sempron ko doma priklucim drugega vidim da je barton :P.. uglavnem zadeva je uredu plata je asrock k7s8... barton 2600,256 ddr 400nhz rama 80 gb disk cd rw sony in to je to zdi se mi pa postena cena za tak pc ces cas se dokupim graficno in 256 rama ko bom pri denarju .

LeBIgMac ::

Pri Acordu sm kupu že cel kup robe in dela vse ko šus (med ostalimi tut moja asuska). S pc plusi je pa ta problem, da za mal denarja ne dobiš nevemkaj. Do 130k dobiš AMD 2800, 120gb, dvd-rw (nec 2510), asrock plato (???), 512 rama in najslabše od vsega
R9200 SE. Za ta denar je konfiguracija super, pod pogojem da zadeva dela.
En prodajalec mi je enkrat povedu, da so pri Acordu imeli celo serijo računalnikov kjer se je grafična kregala z matično ploščo in so se računalniki konstantno ugašal. Jeba...:)

Šimpanz ::

Če v mašini nekaj crkne za to ni kriv prodajalec (oziroma sestavljalec) ampak proizvajalec komponente. Kriviti trgovca za to da računalnik ne dela je isto kot če bi jaz krivil npr. Merkur ker je pri njih kupljen hladilnik nehal delati. Vsak trgovec hoče prodajati čim cenejše računalnike, kar seveda pomeni manjšo kvaliteto komponent. Večina računalnikov ki se prada je nižjega kakovostnega razreda, podobno kot avtomobili.

frenk ::

zanč mi je en u bofa prnesu nazaj špilo, kar naj bi se baje zarad nje sesuval računalnik, pol sm mu seveda reku da naj ga nazaj prnese in ko smo ga prklučil je delal normalno, ko sm pa nanga prkluču usb ključek s 3dmark-om se je sesul in se niti prižgal ni več...šel je direkt na servis...bil je pa pc plus kupljen v harvey norman:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Big bang šrot pc (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
639081 (867) kalorijagr
»

Računalnik iz Mercatorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
91036 (780) vorantz
»

nov računalnik...dober? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6913226 (12035) ModriN96
»

Nakup novega PCja - nujno!!!

Oddelek: Kaj kupiti
411571 (1014) dlicen
»

Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
806304 (3776) alum

Več podobnih tem