» »

GeForce FX 5200 kako instalirat in usposobiti

GeForce FX 5200 kako instalirat in usposobiti

tadas123 ::

Lep pozdrav!
Imam omenjeno novo graficno kartico in windows xp, po instalaciji draverjev iz priloženega cd-ja se instalacija izvede ok nato se racunalnik resetira in pri ponovnem zagonu obstoji in se xp ne naložijo. Racunalnik ne da signala monitorju in po cca. 1 minuti se sistem ponovno resetira in pri ponovnem zagonu se pojavi menu za varni način normalni način , zadnji dobri zagon ......... itd.
Če dam normalni zagon se stvar ponovi, če dam pa zadni dober zagon se xp -ji naložijo vendar brez instalirane grafične kartice in sistem me vpraša, da je najdo novo strojno opremo če jo ponovno instaliram (grafično) se zgodi isto kot sem opisal.

Zanimivo je , da ko se sistem naloži in ni instalirana grafična kartica je mozna resolucija 1024 x 768 in tudi barve so 32 bit.

Odstarnil sem vse v upravitelju naprav v zvezi z grafično in ponovno instaliral driverje ki so bili najnovejši iz uradne strani nvidia vendar se zgodi isto kot sem opisal.
Zato vas vljudno prosim za pomoč in nasvet kako rešiti in usposobiti GeForce FX 5200 kartico.

Hvala in lep dan!
Tadas123

Dr_M ::

potegn z nvidiine strani novejse driverje. skodit ne more :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

tadas123 ::

Potegno in instaliral sem najnovejse driverje od nvidia ampak ko moram racunalnik resetirat oz. ponovno zagnati se ne zaženejo xp-ji.
Nevem kaj bi lahko se naredil!
Tadas123

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6312172 (10071) Machete
»

blue screen po menjavi matične

181774 (1453) Hayabusa
»

Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750

132224 (1936) krneki0001
»

V čem je problem?