Forum » Omrežja in internet » RadioFantasyLive
RadioFantasyLive
Mr.-Viko ::
Če je že bil kdo na strani radia Fantasy in se je priklopil na njihov internetni radio, bi ga prosil, da mi pove, kako dolgo mu nalaga stvar v medpomnilnik. Pri meni nalaga, nalaga in nič ne naloži! Kot, da povezava sploh ne bi delovala!
Če ima kdo voljo, bi ga prosil, da gre na njihovo stran in preveri, če povezava deluje in če se sploh da kaj poslušati.
Če ima kdo voljo, bi ga prosil, da gre na njihovo stran in preveri, če povezava deluje in če se sploh da kaj poslušati.
No comment, really
bastadu ::
Zgleda, da trenutno ne deluje. Ampak pred kakšnim tednam pa pol je pa delovala. V medpomnilnik mi jo nalaga kakšne 10s na 56k modemu.
bastadu ::
Sem še enkrat probal, pa pride samo do tam, ko napiše buffering (0%), pol pa od tam ne gre naprej.
Mr.-Viko ::
Očitno imajo nekaj pri prenosu narobe ali pa ga sploh nimajo! Nekdo bo moral obvestiti radio in jim povedati za napako.
No comment, really
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija API-jaOddelek: Programiranje | 1876 (1109) | AndrejS |
» | Sledenje uporabnikov s pomočjo medpomnilnika spletnega brskalnikaOddelek: Novice / Zasebnost | 3285 (2613) | MrStein |
» | Google Desktop Search in PGPOddelek: Novice / Zasebnost | 3842 (3511) | CaqKa |
» | Čudni problemi pri snemanju cdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 837 (737) | Han |
» | Ogromen problem s pekačem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (704) | reXor |