Forum » Pomoč in nasveti » HD odlomljena pina na IDE vodilu
HD odlomljena pina na IDE vodilu
Mamaplata ::
Pozdravček
Kolega me je prosil če mu popravim disk ker sta se mu odlomila 2 pina na IDE vodilu ,sedaj pa ne vem kaj naj storim.Na žalost nimam napravce za razspajkanje ,tako ,da če ima kdo kak drug predlog ,se priporočam.
Hvala.
Kolega me je prosil če mu popravim disk ker sta se mu odlomila 2 pina na IDE vodilu ,sedaj pa ne vem kaj naj storim.Na žalost nimam napravce za razspajkanje ,tako ,da če ima kdo kak drug predlog ,se priporočam.
Hvala.
TribesMan ::
Kaj bi pa ti razspajkal? Sam nove pine na mesto polomljenih prilotaj, ni treba nič razdirat...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Mamaplata ::
Mislil sem razspajkat konektor in prispajkat drugega.
Kako to misliš prilotaj nove pine.A se da izvlečt polomljena pina in ju nadomestiti z novima?
Kako to misliš prilotaj nove pine.A se da izvlečt polomljena pina in ju nadomestiti z novima?
TribesMan ::
Seveda se da, precej lažje kot pa vse dol odlotat... Čeprav je oboje ene 10 minut dela.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ožgana ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 971 (781) | TribesMan |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3911 (3240) | Pyr0Beast |
» | S čim spajkati SMD čipe razmak nogic 0.675mmOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2199 (1877) | Pudding |
» | ISA adapter ali nekaj podobnegaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1107 (907) | totimato |
» | Napajalni kabel se greje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2217 (1860) | TribesMan |