Forum » Pomoč in nasveti » wireless za dlančnik
wireless za dlančnik
KOLESAR86 ::
zanima me če se da kupit wireless za dlančnik ker imamo pač na faxu wireless omrežje in kako to potem dela, vem da so za prenosnike nekakšne kartice kako je pa s tem?
lp, uroš
lp, uroš
Caligula ::
MAh kartice so dokaj drage pa se srat znajo. Rajsi prodaj ta dlancnik pa si kupi takega, ki ze ima Wifi.
Pa razmisli kolk to resno rabis. Se se najbolj splaca GPRS pa prek telefona, ker itak ne bos skuril tistih 50 mega, ki jih na mesec dobis za 2 jurja pa lahk visis na netu kjerkoli. Se najboljs si nabavt dlancnik z Bluetoothom pa tud tak telefon pa z GPRSom.
Wifi na dlancniku nima nekega smisla pred GPRSjem, ker itak ful manj podatkov porabis kokr z recmo laptopom..
Jaz mam Wifi na dlancniku pa sam GPRS uporaljam. ITak dam 2 jurja na mesec za 50 mega Mobitelu pa se to ne skurim pa sem dosti na netu.
Pa razmisli kolk to resno rabis. Se se najbolj splaca GPRS pa prek telefona, ker itak ne bos skuril tistih 50 mega, ki jih na mesec dobis za 2 jurja pa lahk visis na netu kjerkoli. Se najboljs si nabavt dlancnik z Bluetoothom pa tud tak telefon pa z GPRSom.
Wifi na dlancniku nima nekega smisla pred GPRSjem, ker itak ful manj podatkov porabis kokr z recmo laptopom..
Jaz mam Wifi na dlancniku pa sam GPRS uporaljam. ITak dam 2 jurja na mesec za 50 mega Mobitelu pa se to ne skurim pa sem dosti na netu.
MArko ::
jas sem kupo asusovo kartico za 11k pa dela ql.... tut na faxu
samo pri nas je VPN pa se mors it se za userja zmenit pa malo se zajebavat pol na dlancniku kr ne gre kr tak na izi
samo pri nas je VPN pa se mors it se za userja zmenit pa malo se zajebavat pol na dlancniku kr ne gre kr tak na izi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlančnik WiFi problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 624 (573) | Frenckie |
» | Windows 95 emulacija na Windows MobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1564 (1308) | krneki0001 |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 1584 (1330) | Keyser Soze |
» | Mnenja o Yakumo PDAjuOddelek: Strojna oprema | 1034 (930) | Caligula |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5191 (4383) | Caligula |