» »

System restore problem

System restore problem

Pretorijanec ::

Ker je nedelja in nisem imel časa pametnejšega za počet, sem z Windows Update-om malo posodabljal driverje. Updatal sem tudi driverje za on-board zvočno, zaradi česar mi potem moja zvočna ni hotela delovati (Game Theater XP). Da se ne bi mučil s posameznim iskanjem pravih driverjev, sem se odločil, da bom prvič v življenju zagnal System Restore Wizard ugrajen v Windowse XP (z SP2). Izbral sem Restore point točko (pač dan in uro inštalacije nesrečnih driverjev) in pritisnil next. Računalnik se je resetiral. Do sem vse v redu. Potem pa se je pokazal pri zagonu fail screen (izbereš med Safe mode, Safe mode with Network support,... Last known good configuration in Start Windows normaly). Izbral sem Last known good configuration. Računalnik je za trenutek šel v WinXP boot screen (tisti z Windows logotipom in spodaj indikatorjem loadinga), ampak takoj za tem resetiral. Potem se probal z Start Windows normaly. Isto. Za kratek trenutek v WinXP loading screen, potem reset. Potem sem Safe Mode. Isto. Potem v F8 Disable automaitec reboot... dobil sem blue screen da naj resetiram računalnik... nič od možnosti (Last known good config., Safe mode,...) ne delujejo. Pri vseh za trenutek (cca. 1,2 sekundi) vidiš XP loading screen, potem reboot. A je že kdo imel podoben problem in ali ima kakšno idejo kako to popravit? Hvala!

hruske ::

pomoje se ti nekako še najbolj splača dat not cd od xp in na zacetku ko boota dat automated system restore. Če bo s tem kaj več sreče.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Caligula ::

PA navadi se uporabljat tudi recimo drive image program pa si delaj image na drugo particijo. Itak ti recimo ce mas na Cju 6 giga zasedeno to se skompresira in je pol dobra 2 giga recimo in pol to zboota z CDja,..

Pretorijanec ::

Ja, očitno se bo treba navadit :D Ampak za zdaj... dejmo najprej rešit problem...

mrTwelveTrees ::

jaz uporabim program ERD commander 2003
to je boot cd, s katerega se naložijo win xp v memmory, z omejenimi funkcijami...
notr potem izbereš še enkrat system restore... za par dni nazaj

če ne veš kje dobit ta program mi piši na mail
pa ti povem kje si ga dol potegneš...

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ponovni zagon računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
232403 (2067) solatko
»