» »

Kupovanje preko ebaya

Kupovanje preko ebaya

ChupaCabra ::

no mislim kupiti sony ericsson p910 z enoletno garancijo preko ebaya in me zanima kako to poteka
kontaktiral sem prodajalca in pravi da sprejema western union in da moram najprej plačati potem mi pa pošlje, zdaj pa me zanima kako je z varnostjo kako naj vem da mi bo on sploh poslal mobitel...

lp in hvala za odgovore

Tavher ::

Izogibaj se plačevanju preko Western Union.
V zadnjem času je bilo že veliko nategovanj na tak način.

tigrr ::

mislm da je manj pomemben način plačila kot kaksno maš korespondenco s tipom in kaksne izkušnje majo drugi s tem tipom..

priporočam ti, da ebayu kupujes take stvari, za katere ti ne bo zlo žal, če ne bojo tocno take kot si mislu da bojo oz. jih sploh ne bo..

srecno:)

Tavher ::

Dvomim da je bistveni del to kakšno robo dobiš, ampak da sploh kaj dobiš!

BluPhenix ::

Moja punca je kupla prenosnik v Nemčiji, še pred Evropsko unijo pri nas.

Malo pogledas kaksno statistiko ima tip, ce je 1000 ljudem bil uredu, te verjetno ne bo nategnu, saj si lahko s tem le skodi.

Placala je preko banke, o placilu se itak zmenis s prodajalcem.

Prenosnik je bil tak kot v opisu, nic poskodovan, dela brezhibno ze skoraj leto.

lepi joker ::

Moj kollega je postal zelo reden kupec preko e-baya,kupil je že res veliko različnih stvari od razlličnih prodajalcev in do sedaj še problemov ni imel s kupljeno robo--bila je točno taka kot je bilo opisano,saj milsim da če bo videl ta post bo tudi kaj napisal ali svetoval....
l.p. atamama

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pošiljanje pošte iz kitajske v slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5220385 (14389) ender
»

e-Bay

Oddelek: Kaj kupiti
213195 (2142) darkolord
»

Western unon-nateg

303699 (2857) OZZY
»

"money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )

6212878 (10544) Tody

Več podobnih tem