» »

XBOX ali PS2 ?

XBOX ali PS2 ?

DarwiN ::

Evo vam, sestra kupuje konzolo za malega Kevina in vi mi boste povedli kaj se bolj splača danes kupit...
Torej ,zadeva se bo uporabljala v prvi vrsti za igre, zaželjeni so pa tut Divx-i in MP3-ji...Kolko vem je potrebno za slednja dva imeti nek modul, tako pri Xboxu kot pri PS2 ?? (kolk le ta stane, kje ga dobit)?..

Cena/kvaliteta ?...Zakaj XBOX ? Zakaj Play Station 2 ?

Hvala za odgovore !
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

dmitro ::

definitivno xbox. sam sem imel obe konzoli .eno imam se vedno :)

najprej sem imel ps2. sej ne recem da ni kul konzola, dokler nisem probu xboxa mi je bla zakon.
pol pa sem jo prodal in nabavu skatlo, vgradil not cip in zdaj delam gor kar hocm.gledam dvdje, divxe, poslusam mp3je, cdje,seveda igram igre, itd...
glavna razlika med xboxom in ps2 je v tem da ima xbox vgrajen trdi disk( lahko se vgradi mislim da najvec 80GB, isti kot za PC),po defaultu je mislm vgrajen 10GB.disk ti sluzi za shranjevanje polozajev v igrah--->za ps2 moras kupovati memory carde(dodaten strosek), na disk lahko presnames igro iz dvdja(naredis si backup), se pravi ce poznas koga ki ti lahko kako igro posodi jo samo presnames na disk in evo ga igras brez cdja igro direkt iz HD-a( upam da nism zasel v ilegalne vode). na disk lahko pravtako snemas muziko iz cdjev,filme,videospote,...
v glavnem xbox je zakon in pika.

edina prednost ki jo ima ps2 je joystick ki je boljse oblike in manjsi, vendar se hitro navadis na xbox joystick, ki mu nic ne manjka. ps2 je sicer imel se eno ogromno prednost,vsaj zame, in to je bila igra Pro Evolution Soccer--> no zdaj je nima vec:) --->grem spilat

za vec info pa mi pisi privatno sporocilo in ti bom povedal se par "ostalih" stvari

IceIceBaby ::

Jaz si tudi kupujem konzolo. Namenjena bo predvsem igranju Gran Tourismo 3 in 4 in Kaido battle. Torej trem igram, ki jih ni mogoče dobit za xbox, zato ta nažalost ne pride v poštev. Če bi mi bilo vseeno za te igre bi si sigurno kupil xbox, ker se mi zdi v vseh pogledih boljši.

gigaherz ::

Jaz imam PS2 že par let in sm zelo zadovoljen z njim. XBOX je od PS2 boljši glede grafike, saj je prišel na trg nekaj časa po PS2, posledica tega je manjša izbira iger. PS2 ima nekaj zelo dobrih iger kot so GT3 in prihajajoča 4-ka, FF:X, Burnout3: takedown in še bi se jih našlo. Glede mod-chipov si oglej spletno stran www.playgame.biz. Jaz ti svetujem nakup PS2-ja.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9515129 (11648) PARTyZAN
»

Nakup Playstationa 2

72820 (2567) Mavrik
»

Playstation 2?

453923 (3385) Johansen
»

Xbox ni čisto pravi globalni uspeh? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
518536 (7009) Stepni Volk
»

PS2 ali Xbox"

Oddelek: Kaj kupiti
413088 (2383) ganzi

Več podobnih tem