Forum » Programska oprema » Vmware No link present Check kabel
Vmware No link present Check kabel
Mr.B ::
Z zadnjo verzijo Vmware imam težavo z mrežo. Nikakor mi jo ne usposobi spraviti v delovanje. Ne dela ne pod Xp-ji ne pod linuxom. Host pa je windows XP. Error Check kabel
mi da misliti, kot da je ne zazna, seveda tudi DHCP ne dela. Tudi nastavitev fixnega IP-ja pod linuxom, ne glede kateri IP uporabim ne dela.
Sklepam da je nekaj banalnega. ALi je kdo že reševal ta problem. Preden grem na njihovo stran.
mi da misliti, kot da je ne zazna, seveda tudi DHCP ne dela. Tudi nastavitev fixnega IP-ja pod linuxom, ne glede kateri IP uporabim ne dela.
Sklepam da je nekaj banalnega. ALi je kdo že reševal ta problem. Preden grem na njihovo stran.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linuxovci-a Linux tud skor blokira kadar uporabljas CD ROM, DVD ROM,...?Oddelek: Operacijski sistemi | 1092 (795) | jlpktnst |
» | Namestitev scannerja pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 978 (819) | cryptozaver |
» | Nova varnostna luknja v Internet Explorerju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6733 (6733) | kockish |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1002) | ToniT |
» | ESC Elite K7S5AOddelek: Kaj kupiti | 1109 (882) | Tavher |