Forum » Programska oprema » odpiranje končnice **.mkv
odpiranje končnice **.mkv
misso ::
Skaterim programom lahko odpreš film s končnico mkv. V bs playeryu odprem ampak mi napiše neznani format.
ricola78 ::
To je matroska video codec. Potrebuješ na primer lazy man matroska video codec, ffdshow in odvisno od filma, jst sm rabu še real audio player. Potem pa za gledat sm pa snel core player. Sedaj mi dela tudi v Bsplayerju. Jst sm vo googlu dubu odgovor na enem forumu.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
pivmik ::
Matroska ni video kodek ampak container, vsebovalnik, kontejner,... Je samo škatla v katero zapakiramo video, zvoke, menuje, poglevja(chapters), podnapise,... Nekaj takega kot je AVI, MOV, OGM, tako kot je v njih lahko video in zvok "zmuxan" v različnih kodekih.
Media Player Classic ima Matroska splitter ža vgrajen. Pa verjetno tudi VideoLAN Player predvaja Matrosko brez problema.
Media Player Classic ima Matroska splitter ža vgrajen. Pa verjetno tudi VideoLAN Player predvaja Matrosko brez problema.
LP, Gregor GRE^
ricola78 ::
Ok se opravičujem, da sem mal površno odgovoril, vendar, sem moral za film dark city naredit opisano proceduro, le player bi lahko uporabil drug.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6146 (3319) | zavajon |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2791 (2652) | JayKay |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |
» | HD predvajanje filma- zaostajanje zvoka!Oddelek: Zvok in slika | 3402 (2994) | Golden eye |
» | Gledanje .MKV datotekOddelek: Zvok in slika | 2562 (2493) | ]Fusion[ |