» »

8 mm - Nicolas Cage

8 mm - Nicolas Cage

Darth_Maul ::

V soboto ob 22.00 je bil na Pop TV v naslovu omenjeni film(8 mm, namrec) in moram reci, da sem bil po ogledu prav zamorjen... Je se kdo gledal in ima morda o vsem skupaj kaksno mnenje? Je to, kar se je v tem filmu dogajalo res le fikcija ali se taksne stvari zares dogajajo? Kaj menite?

OwcA ::

Sem gledal.

Četudi je snuf nekdaj bil urbana legenda, se je do sedaj gotovo našel kak iztirjenec, ki ji je verjel in se odločil, da on bi tudi. Lahko človeku popustijo družbena varovala in vzame pravico v svoje roke (neglede na to kako izkrivljen je njegov prav)? Gotovo. Ta prehod je bil v filmu odlično izpeljan, ko si junak poišče neko zunanjo legitimizacijo.

Filem ti gotovo da misliti.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

rfmw ::

Gledal in bil razočaran nad morilsko maščevalnostjo glavnega igralca, ki je s tem sam postal "the maschine". Mislim, a se noben policaj ne bo vprašal, kdo je pospravil Mašino in Eddy-ja, čeprav je Cage pustil ogromno sledi za sabo ob preiskovanju primera...

drugače pa mislim, da se itak dogajajo take stvari tudi v real lifu, žal:'(
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Kar se tiče kaznovanja glavnega junaka se meni zdi konec odprt. Četudi mu uspe, zakaj pa ne? Že tako je preveč "moralnih" filmov, kjer je jasno zarisano kdo je priden in kdo poreden.

Darth_Maul ::

blisc in beda Los Angelesa in njegovega Holywoodskega imidza.... :'(

BigWhale ::

Meni se pa zdi 8mm ena boljsih stvari, ki je prisla iz hollywooda...

Sergio ::

Se strinjam. Film me je sokiral... milo receno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

ricola78 ::

Najboljši pa je itak komad od aphex twin - come to daddy. To je v tisti sekvenci, ko pride Cage v hišo od mašine. Povlečte si videospot- je bil označen kot eden izmed najbol horror videospotov>:D .
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.

dexter_II ::

gledal leta nazaj

filme gledam ob pozni uri in moram rečt, da sem si ga zapomnil po tem, da sem se tisto noč samo premetaval po postelji, skor nič spal, obupen občutek, ko non-stop premlevaš film

psiha cist zbezljala:\
*ce ne gre drugace,podarimo vsaj nasmeh!*

BigWhale ::

Hm, jaz pa teh obcutkov po filmih nimam... No, me je pa imelo, da bi nekoga ugriznil, ko sem videl interview z vampirjem :))

nodrim ::

snuf filmi so totalna jeba :O

sm že več let pred tem filmom prebral nek članek nekje in mi je že takrat blo tko mim to vse skupi .. ta film me je pa samo spomnil, da je to še vedno naokoli ..

peesda ..

- drugač mi pa včasih cage sploh ne sede v neke vloge ... sploh mu ne paše, kadar se dela đeka.. nekak mu nikol ne rata.. vsaj po mojem mnenju ne .. in kadar se neki začne dret in hoče zgledat tough in mal psiho .. takrat se mu jst samo smejem :D

drugač mi pa včasih cage sploh ne sede v neke vloge ... sploh mu ne paše, kadar se dela đeka.. nekak mu nikol ne rata.. vsaj po mojem mnenju ne .. in kadar se neki začne dret in hoče zgledat tough in mal psiho .. takrat se mu jst samo smejem

V Rambotu XVII bi bilo to morebiti res moteče, v filmu kalibra 8 mm pa (anti)junaka naredi le bolj življenskega.

nodrim ::

no, moram priznat, da se tega dotičnega dretja ne spomnim dobro lih za ta film.. sm hotu bolj glede Cage samo pripomnit ..

se pa spomnim za Con-Air in The Rock, kjer mi je deloval prav patetično, ko se je kao hudoval na samega sebe in se neki drl :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Edge of Tomorrow aka. All You Need Is Kill (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11328979 (1558) oo7
»

Best Muvi Ever (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8210022 (1642) lynxslo5
»

Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )

18551499 (24003) opeter
»

The Expendables 3 (2014)

3910023 (7948) Bye
»

Inception

345184 (3792) kuglvinkl

Več podobnih tem