Forum » Pomoč in nasveti » Spreminjanje resolucije in osvezevanja
Spreminjanje resolucije in osvezevanja
keko ::
Pozdravljeni!
Ko naredim zaustavitev sistema in ponovno prizgem racunalnik mi v winsih vedno spremeni resolucijo ter osvezevanje na 60Hz.
Grafično imam ati radeon 9800se ter nalozene najnovejse driverje omega.
Prosim za pomoč!
Ko naredim zaustavitev sistema in ponovno prizgem racunalnik mi v winsih vedno spremeni resolucijo ter osvezevanje na 60Hz.
Grafično imam ati radeon 9800se ter nalozene najnovejse driverje omega.
Prosim za pomoč!
Mitch ::
Uporabi kakšen programček kot je ReForce. Ta ti nastavi poljubno frekvenco za katerokoli ločljivost. Upam, da ti bo to delovalo!
LP, Mitch
LP, Mitch
pikachu004 ::
Kako ugasas racunalnik?
Probaj nastavit na zeljeno resolucijo in osvezevanje in racunalnik ugasni lepo.. start->shut down.. ne na roko :)
Probaj nastavit na zeljeno resolucijo in osvezevanje in racunalnik ugasni lepo.. start->shut down.. ne na roko :)
Highlag ::
Odpri Display properties /advanced/
Klikni na zavihek Displays.
Klikni na aktiven monitor.
V novem okencu odstrani kljukico pri: Use DCC information
Sedaj lahko poljubno nastaviš:
Refresh rate override
Maximum resolution
Maximum refresh.
Tu moraš paziti kaj nastaviš. Glej da tvoj monitor podpira izbrano osveževanje pri izbrani resoluciji.
Za moj monitor 17", kjer privzeto uporabljam 1024x768 @85Hz za namizje sem v zgoraj naštete nastavitve vstavil te vrednosti. Nobena igrica ne osvežuje z manj kot 85Hz.
Če namestiš nove gonilnike moraš postopek ponoviti, ker je "Use DCC information" privzeto vključen!
Klikni na zavihek Displays.
Klikni na aktiven monitor.
V novem okencu odstrani kljukico pri: Use DCC information
Sedaj lahko poljubno nastaviš:
Refresh rate override
Maximum resolution
Maximum refresh.
Tu moraš paziti kaj nastaviš. Glej da tvoj monitor podpira izbrano osveževanje pri izbrani resoluciji.
Za moj monitor 17", kjer privzeto uporabljam 1024x768 @85Hz za namizje sem v zgoraj naštete nastavitve vstavil te vrednosti. Nobena igrica ne osvežuje z manj kot 85Hz.
Če namestiš nove gonilnike moraš postopek ponoviti, ker je "Use DCC information" privzeto vključen!
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave pri nastavljanju osvezevanjaOddelek: Zvok in slika | 868 (802) | Eddy |
» | osveževanje ekrana v igrah!!?Oddelek: Zvok in slika | 1143 (990) | STASI |
» | RADEON 8500 LE in osveževalne frekvence ?Oddelek: Zvok in slika | 2101 (2013) | Han |
» | Nekaj vprašanj po inštalaciji novega RadeonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (982) | Vanich |
» | ATI in 60 Hz (Ne le v igrah!)Oddelek: Zvok in slika | 1001 (827) | Binji |