Forum » Pomoč in nasveti » bin, cue
bin, cue
tolat ::
Z interneta sem snel en program, ko ga odzipam vsebuje dva falja s končnico bin in cue. kako naj zadevo spravim k "življenju"?
JLP ::
Dobi si program Goldenhawk CDRWin. Z njim potem odpreš to zadevo in zapečeš.
Live long and prosper!
TinkaPinka ::
Ena varianta je ta, kot jo je napisal JLP.
Druga varianta, ki jo uporabljam jaz, pa je: imam poseben programček bin2iso (zelo majhen, lahko ti ga pošljem po mailu, je freeware), ki konvertira bin in cue datoteki v .iso datoteko. .iso datoteko pa zapeče Easy CD Creator, ki ga jaz tudi drugače uporabljam za pečenje CD-jev.
Druga varianta, ki jo uporabljam jaz, pa je: imam poseben programček bin2iso (zelo majhen, lahko ti ga pošljem po mailu, je freeware), ki konvertira bin in cue datoteki v .iso datoteko. .iso datoteko pa zapeče Easy CD Creator, ki ga jaz tudi drugače uporabljam za pečenje CD-jev.
I am easy to please as long as I get my way.
frudi ::
CDRWin ali pa Fireburner znata zapečt .bin fajle.
lahko pa seveda tud konvertaš v .iso, to zna pol praktično vsak program zapečt...
lahko pa seveda tud konvertaš v .iso, to zna pol praktično vsak program zapečt...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
JLP ::
Tud Nero zna pečt *.bin fajle. Sm jh že kr nekej speku. Sam še vseen raj uporabljam kr CDRWin k je nekak bl domač s temi fajli.
Live long and prosper!
frudi ::
kolk se spomnim je pri nerotu tak, da mu morš sam dopovedat nastavitve (mode1/mode2, cluster size... itd) kar nekako zvišuje možnost, da kaj zajebeš :)
tak da tud jaz raje uporabljam cdrwin...
tak da tud jaz raje uporabljam cdrwin...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5101 (4541) | elninko |
⊘ | Kaj z datotekami bin. in cue.Oddelek: Programska oprema | 1921 (1732) | bastadu |
» | pečene .bin/.cueOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (1059) | Gh0st |
» | bin &cueOddelek: Programska oprema | 829 (756) | mmisv |
» | Bin fileOddelek: Programska oprema | 1777 (1659) | kljukec |