Forum » Omrežja in internet » Kater MSN Messenger?
Kater MSN Messenger?
eagle69 ::
Pozdravljeni!
Imam 486 (100 MHz), na katerem bo kabelski net...pa me zanima kater msn messenger bi delal na 486 procesorju. Hotel sem instalirat različico 6.2 pa mi je napisalo da nemore nadaljevat ker nimam pentium procesorja. A mi kdo lahko pove kera različica ne rabi pentiuma in če mi jo lahko pošle al pa da link da jo poberem z neta.
tnx
Imam 486 (100 MHz), na katerem bo kabelski net...pa me zanima kater msn messenger bi delal na 486 procesorju. Hotel sem instalirat različico 6.2 pa mi je napisalo da nemore nadaljevat ker nimam pentium procesorja. A mi kdo lahko pove kera različica ne rabi pentiuma in če mi jo lahko pošle al pa da link da jo poberem z neta.
tnx
nVidia RuLz
dëych ::
Google dela čudeže
http://www.oldversion.com/program.php?n... spodaj maš mislm da vse verzije od 1.0 do X.X
Lp
http://www.oldversion.com/program.php?n... spodaj maš mislm da vse verzije od 1.0 do X.X
Lp
pivmik ::
Kar dej Mirando si instaliraj, sploh ni zahtevna in deluje zelo hitro in odzivno.
Poleh MSNja podpira tudi ICQ, Jabber ter Yahoo(s pluginom). Priporočam še pluginček KeepStatus, mToolTip in SmileyAdd. Pa ikonice si zamenjaj, ker default so grde in so enake za vse protokole(ICQ, MSN,...).
Download Miranda IM 0.3.3.1
Sound packs, icons and more for Miranda
Plugins for Miranda
Poleh MSNja podpira tudi ICQ, Jabber ter Yahoo(s pluginom). Priporočam še pluginček KeepStatus, mToolTip in SmileyAdd. Pa ikonice si zamenjaj, ker default so grde in so enake za vse protokole(ICQ, MSN,...).
Download Miranda IM 0.3.3.1
Sound packs, icons and more for Miranda
Plugins for Miranda
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | msn messenger 7.0 požre preveč...Oddelek: Programska oprema | 1343 (1103) | DJ Hamster |
» | Program za chat (IP povezava)Oddelek: Omrežja in internet | 1526 (1298) | Jeebs |
» | Nekaj kar ni trillian in ni gaimOddelek: Programska oprema | 1039 (899) | Tic |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3701 (3701) | Jernej L |
» | Kateri messenger program uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 1756 (1586) | Matek |