Forum » Slo-Tech » Slo-Tech med priljubljenimi ampak čudna ikona?
Slo-Tech med priljubljenimi ampak čudna ikona?
V-i-p ::
Hmm, redno skrbim za sistem, imam Kerio FW, NOD32 AV, ad-aware, spybot, itd... ampak noben ne najde ničesar. Torej, v moji Operi je kar naenkrat med priljubljenimi pri Slo-Techu znašla tale ikonca:
Na živce mi gre. Od kod se je vzela?
Na živce mi gre. Od kod se je vzela?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
overlord_tm ::
no men se je podobn zgodil u firefoxu (z eno drugo stranjo)
probi se enkrat nardit to bliznco k men je pomagal
probi se enkrat nardit to bliznco k men je pomagal
Tody ::
ta b je zelo podben googlevemu blogu oziroma gumbu za iskanje ... mogoče maš kako zadevo od googla inštaliran
pivmik ::
Jazst tudi uporablja Opero in ravno ISTA ikona se je meni pojavila. I to prav tako namesto Slo-Techa.
Po moje je hrošč v Operi. Mislim da sem jaz izbrisal ročno vse *.ico ki so bile v:
"c:\Program Files\Opera\profile\images\"
Pol se je zadeva popravila.
Nisem pa pripričan, lako da sem dal novo verzijo popolnoma na novo/sveže.
Sicer pa ni noben vohunski porgram ali virus, le hrošč.
Kero verzijo Opere pa imaš?
Po moje je hrošč v Operi. Mislim da sem jaz izbrisal ročno vse *.ico ki so bile v:
"c:\Program Files\Opera\profile\images\"
Pol se je zadeva popravila.
Nisem pa pripričan, lako da sem dal novo verzijo popolnoma na novo/sveže.
Sicer pa ni noben vohunski porgram ali virus, le hrošč.
Kero verzijo Opere pa imaš?
LP, Gregor GRE^
ahac ::
ja, isto mi je delal Firefox.. in po moje je tisto (bil?) bug.. možno, da ima Opera podobnega.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
overlord_tm ::
men se zdi da se ikonca pojav če das stran pod priljublene preden se do konca naloada. recmo prides z ene x strani ki je imela neko ikonco na slo-tech in potem takoja das slo-tech med priljublene (preden se s-t do konca naloži). In potem dobis s-t z x ikonco
sverde21 ::
Men za Slo-Tech sploh ikonce noče potegnt not a mogoč pr firefoxsu obstaja kak dodatek, k bi naredu še en tab tam pri lastnostih pa bi menju ikonco lahk (pa še kej drujga nimam nč proti)
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523592 (1137) | bastadu |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19703 (16279) | poweroff |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45532 (27398) | Ziga Dolhar |
» | Iskalnik po slo-techu za Mozillo FirefoxOddelek: Slo-Tech | 2001 (1220) | njok |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6716 (5051) | V-i-p |