Forum » Omrežja in internet » Vremenska napoved - stanje na sajtu... !?!
Vremenska napoved - stanje na sajtu... !?!
whatson ::
Opažam, da ima vedno več ljudi na svojo stran includano vremensko napoved ali trenutno vremensko stanje po Sloveniji...
zanima me, kako do te napovedi priti, od kje jo includat...
enlighten me
primeri:
www.siol.net
www.eon.si
... pa še mnogo komercialnih in nekomercialnih sajtov...
zanima me, kako do te napovedi priti, od kje jo includat...
enlighten me
primeri:
www.siol.net
www.eon.si
... pa še mnogo komercialnih in nekomercialnih sajtov...
gkovac ::
Yo!
Ne bom sicer trdil za 100%, ampak mislim da imata SiOL in EON pogodbo z HMZ in STA da jim posiljajo novice, ki imajo veze z vremenom... kako jih pa apdejtajo pa mi ni cist jasno, ceprav mislim da imajo zadevo precej avtomatizirano saj se nova verzija pojavlja takrat ko da HMZ ven novo obvestilo o vremenu (ob 5h, 7h, 11h, 13h, 16h, 18h, 21h).
lp,SuLc
Ne bom sicer trdil za 100%, ampak mislim da imata SiOL in EON pogodbo z HMZ in STA da jim posiljajo novice, ki imajo veze z vremenom... kako jih pa apdejtajo pa mi ni cist jasno, ceprav mislim da imajo zadevo precej avtomatizirano saj se nova verzija pojavlja takrat ko da HMZ ven novo obvestilo o vremenu (ob 5h, 7h, 11h, 13h, 16h, 18h, 21h).
lp,SuLc
lp,
DeViCeD ::
Ojla,
Tle mas eno bedno varianto kako dobiti vreme UP-TO-DATE na svojo stran:
Vreme :=)
Tukaj imas pa se source:
Source :=)
Enjoy!
Tle mas eno bedno varianto kako dobiti vreme UP-TO-DATE na svojo stran:
Vreme :=)
Tukaj imas pa se source:
Source :=)
Enjoy!
So, if I press C, E and G I play C?
madmitch2 ::
http://www.rzs-hm.si/odlocise.html
Tukaj lahko najdeš dovolj natančne podatke za Slovenijo z okolico in še marsikaj, dokaj uporabna stran.
Mitch
Tukaj lahko najdeš dovolj natančne podatke za Slovenijo z okolico in še marsikaj, dokaj uporabna stran.
Mitch
Satanized ::
Yup, DeViCeD je kr dobro resil problem, z njihove strani ki jo updatajo pac zberes podatke in jih uredis v lepo obliko, ... npr: namesto "pretezno oblacno" mas na siolovi strani lepo slikco ... se pravi, simpl :)
DeViCeD ::
Ja, to kar sem jaz naredu samo pobere podatke pa vrze v tabelo, nic se pa ne igra s podatki, se pa da seveda :=)
So, if I press C, E and G I play C?
Elemen_T ::
Priporočam ti HAMweather (http://www.hamweather.com/) Najbolj fleksibilen program nasploh. You'll see that you cannot denied taht
whatson ::
uf folkeci, precej ste mi pomagali...!
najlepsa vam dala vsem...
Elemen_t: yep, ta program rulja
najlepsa vam dala vsem...
Elemen_t: yep, ta program rulja
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali še potrebujemo vremensko napoved na TV? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 26377 (21442) | Markoff |
» | totalno neažurna vremenska napoved.Oddelek: Loža | 2823 (1868) | čuhalev |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14657 (11204) | Spc |
» | DDoS na vreme! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7174 (7174) | darkolord |
» | Vremenska napovedOddelek: Znanost in tehnologija | 5771 (5616) | Marjan |