» »

Napajalnik

Napajalnik

msmiha ::

Je že kdo videl tak napajalnik?!

Ventilator na napajalniku mi piha direktno na CromORBa
zato se mi vrti z 5800-5900 obrati:)).
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Loki ::

Nekej si zajebal pr slikcah.
Ventilator na napajalniku ti more pihat ven iz ohisja.

miranpozar ::

If it ain't visible, one can't help it!

Hodič je če maš slike na iDriveu0:):|
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Še dobro da sem se spovnil na en acount za webpage:D
Če sedaj ne dela pol pa nevem kaj še naj naredim

Igor ::

ce ze res nimas kej mi sendej na mejl pa bom jest gor dal ....>:D

pa bolj zate de bo kej za vidt

:D

Kaj mor bit v BMP formatu al je lahk v jpg:(

Igor ::

frudi ::

jp, jaz sem mel do pred kratkim tud podobn napajalnik - vent je bil postavljen tako, da je pihal iz napajalnika ven, naravnost v notranjost ohišja, glih na procesor in grafično. dokler nisem nič navijal (hm... torej doooooolgo nazaj :D) me to ni motilo, pol sem pa obrnil ventilator, da je pihal v napajalnik, na zadnji konc napajalnika pa sem namontiral še en outtake ventilator. tak je hkrati vlekel topel zrak od procesorja in še hladil napajalnik.

sam pred par tedni se je pokadilo iz njega in sedaj čaka, da ga seciram in poberem uporabne stvari ven :))
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

alien-w ::

tak napajlnik ma moja sestra v enem prastarem ohisju ! Je prov v redu, ker ze po defaultu zrak notr vlece,v napajalnik. Pa ta vent je kr precej velik. bi rku da je vsaj 9X9 ali celo 10X10. pa se 235W je

Kje je kupila računalnik oziroma ohišje. Jas sem računalnik kupu pred 3 leti v Eurocomo in dobu to kišto. Ker je bila precej glasna sem jo zamenjal. Sedaj mi leži v škatli.:)

alien-w ::

v jerovsku ;((

forplan ::

kupi rajši be quiet napajalnik

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik ne vžge (črn ekran)

Oddelek: Pomoč in nasveti
183170 (2912) janali
»