Forum » Strojna oprema » NF7 V2 in USB čitalec CF kartic
NF7 V2 in USB čitalec CF kartic
KuhaR ::
Imam težavo od zmenjave plošče naprej. Plošča je Abit NF7 V2.0 z najnovejšim biosom in drajverji, WinXP Pro SP2 in čitalec SimpleTech UCF-100. Ko priklopim čitalec, sistem le tega zazna in celo vsebino vidim v raziskovalcu, ko pa želim presnet le to na disk se stvar ne premakne nikamor? Čitalec na drugem PC deluje brezhibno, pa tudi na mojem je deloval do zamenjave MB. Kakšna ideja?
Boki_ ::
Mislim da je lo v temi operacijski sistemi -> SP2 al ne, vsaj mislim da podobno, govora o tem da ma SP2 neke pizdarije s tem. Poišči malo, boš vidu, zdej se ne spomnim točno.
I'm back
Fora je v tem, da so težave že od čistih XP-jev naprej in jih ne SP1 ne SP2 nista odpravila. Hvala.
sash ::
men dela čitalec-neka kombo varianta z 8 kartic BP na Win XP SP2
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Sem brskal malo okoli po internetu in sem naletel na kar nekaj ljudi z istimi težavami. Nforce2 čipovje ima očitne težave z kar nekaj usb napravami (memorystick, MP3 playerji, USB čitalci,...). Popravka ni in bo verjetno treba zamenjati čitalec (saj so poceni;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3149 (1619) | RutS |
» | Prepoznavanje rama težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1544) | king22 |
» | Service Pack 2Oddelek: Programska oprema | 1028 (924) | gfighter |
» | XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8488 (6285) | Keyser Soze |
» | Zakaj uporaba Microsoftovih rešitev NI zavarovanaOddelek: Loža | 2494 (1892) | BigWhale |