Forum » Omrežja in internet » ZoneAlarm free in Outlook Express
ZoneAlarm free in Outlook Express
Jeebs ::
Serbus folk! Dons sm popravljal en računalnik, ker naj bi se restartal ob uporabi Outlook Expressa. Namestil sem vse popravke, poskeniral z Norton System Works... Torej vse, kar mi je padlo na pamet. Stvar je menda po mojem odhodu spet resetirala. Mi je pa tokrat tip povedu bolj točne informacije (meni osebno ni uspelo OE sesut na isti način) in naj bi bila kriva datoteka vsdatant.sys, ki je, kot sem ugotovil del ZoneAlarm free. Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi se dalo naredit? ZoneAlarm je očitno že nameščena najnovejša verzija. Torej, kot sem obveščen, ob kliku na recimo inbox v OE stvar blokira z sporočilom glede omenjene datoteke, nakar se računalnik znova zažene.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
MAC.H ::
No, ta težava se pojavlja med MS in več različnimi firewalli! Spet ta MS...
Poskusite narediti tole:
1. Konfiguriraj ZoneAlarm, da se ne bo zagnal ob zagonu računalnika. Seveda je ta nastavitev le začasne narave.
2. Zaženi Computer Management (desna tipka na My Computer / Manage).
3. Klikni na Device Manager v levem oknu.
4. V meniju klikni View in naredi kljukico pred "Show hidden devices".
5. Klikni '+' poleg Non-Plug and Play Drivers v desnem oknu za razširitev spiska.
6. Poišči VSDATANT, klikni nanj z desno tipko in izberi Disable.
7. Ponovno zaženi računalnik. Zagnal se bo CHKDSK.
8. Ko je CHKDSK končan in se računalnik spet zažene, se vrni v Computer Management in ponovno omogoči VSDATANT.
9. Ponovno se vrni v ZoneAlarm Control Center, omogoči Load at Startup in spet zaženi računalnik.
Lep pozdrav!
Poskusite narediti tole:
1. Konfiguriraj ZoneAlarm, da se ne bo zagnal ob zagonu računalnika. Seveda je ta nastavitev le začasne narave.
2. Zaženi Computer Management (desna tipka na My Computer / Manage).
3. Klikni na Device Manager v levem oknu.
4. V meniju klikni View in naredi kljukico pred "Show hidden devices".
5. Klikni '+' poleg Non-Plug and Play Drivers v desnem oknu za razširitev spiska.
6. Poišči VSDATANT, klikni nanj z desno tipko in izberi Disable.
7. Ponovno zaženi računalnik. Zagnal se bo CHKDSK.
8. Ko je CHKDSK končan in se računalnik spet zažene, se vrni v Computer Management in ponovno omogoči VSDATANT.
9. Ponovno se vrni v ZoneAlarm Control Center, omogoči Load at Startup in spet zaženi računalnik.
Lep pozdrav!
MAC.H
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131812 (21299) | Qushaak |
» | Za admine: prijava na slo-tech in ZoneAlarmOddelek: Slo-Tech | 1223 (1063) | Primoz |
» | ZoneAlarm in ApacheOddelek: Omrežja in internet | 1293 (1198) | govno |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2724 (1970) | Mercier |
» | Firewall???Oddelek: Omrežja in internet | 1463 (1226) | andrej |