Forum » Hlajenje in modifikacije » MSI PRO2, D600, MAJESTY5
MSI PRO2, D600, MAJESTY5
kacajdr ::
A mi lahko kdo pove, koliko se mu greje DURON 600 na MSI K7T PRO2 hlajen s Titan Majesty V (TTC-M5AB). A je tale titan sploh v redu vent ?
- spremenil: kacajdr ()
Ja, men kaže CPU 39-40°C, mam pa mini tower ohišje (vse skup je precej gužva). Sam, vseen se mi zdi to mal velik.
romci ::
Hm...Duron 650@800, default napetost (1.5V), big tower ohisje, ChromeOrb, zamenjana silikonska pasta na procu, en 8cm vent spredi, 2 8cm venta zadi, vsi na 12V, urejeni kabli za air flow -> pri idle 45 stopinj, po obremenitvi 49 stopinj, vcasih tud cez 50, 51...
A je to mal vroce za tako konfiguracijo, al se sam men zdi?
A je to mal vroce za tako konfiguracijo, al se sam men zdi?
Romci, tole se sliš kr mal prevroče. Sem pa že razmišljal, ali velja včasih podvomiti v delovanje kakšnega termometra.
Še nekej me zanima: MBM mi kaže, da imam na PRO2 3 (tri!) senzorje; CPU (OK), case (OK) in še nekej, k ne vem kva je, kaže pa tm 24 al pa 25 °C.
Še nekej me zanima: MBM mi kaže, da imam na PRO2 3 (tri!) senzorje; CPU (OK), case (OK) in še nekej, k ne vem kva je, kaže pa tm 24 al pa 25 °C.
romci ::
kacajdr, res je, ampak v tem primeru mam kvecjemu temperaturo sam visjo, glede na to, da senzor ni cisto pri jedru procesorja...mislm, da je to znak za nacrtovanje vodnega hlajenja :)
Drugac mam jst tud kao 3 senzorje na abitki, zraven obeh standardnih se enga krneki, ki pa kaze 21 stopinj...me zanima, ce se da to kej ponucat, kak thermal probe kam na plato ukuplat...
Drugac mam jst tud kao 3 senzorje na abitki, zraven obeh standardnih se enga krneki, ki pa kaze 21 stopinj...me zanima, ce se da to kej ponucat, kak thermal probe kam na plato ukuplat...
-- not all those who wander are lost...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8033 (5823) | the_unborn |
» | Vulcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1312 (935) | para-site |
» | Temperatura duron1000Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1701 (1332) | krucymucy |
» | Tih hladilnik - a je Titan mogoce take sorte?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1819 (1626) | CIrCAcevl |
» | Sistem za cca. 170.000Oddelek: Kaj kupiti | 1148 (998) | Tomi |