Forum » Strojna oprema » D-Link firmware na Link- Sys WiFi dostopni točki
D-Link firmware na Link- Sys WiFi dostopni točki
Tear_DR0P ::
Na eni firmi sm dobu linksysov wifi AP z d-linkovim firmwareom. Ampak ker so onga ko je to zanl flashat odpustil, so mi dal drug AP, ki je bil original Linksysov. Ampak linksysov firmware crkuje na približno 45 minut in je treba AP resetirat. A mi zna kdo razložit kako rešim problem.
Aja pa poleg tega ne vem IP-ja od dostopne točke (AP). Pa ne ne vidim ga s pingom ali tracert-jem, kot so mi že mnogi svetovali da ga bom vidu. Kr če bi ga vidu, obstaja program za flashanje.
Aja pa poleg tega ne vem IP-ja od dostopne točke (AP). Pa ne ne vidim ga s pingom ali tracert-jem, kot so mi že mnogi svetovali da ga bom vidu. Kr če bi ga vidu, obstaja program za flashanje.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tear_DR0P ::
Jst sm pa mojmu po IP-ju šaril, pa si nisem zapomnu IP-ja :)
"Figures don't lie, but liars figure."
iso2000 ::
Kaj pa če ga resetiraš? - povrnitev na tovarniške nastavitve. Se mi zdi, da bi moral imeti kakšen knof za reset na routerju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171330 (36223) | hojnikb |
» | TP Link range extenderOddelek: Omrežja in internet | 2210 (2110) | ZeRo_X |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5340 (4021) | Mikec17 |
» | strežnik skozi dva ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6538 (5844) | Yohan del Sud |
» | LinkSYS WRT54GR routerOddelek: Strojna oprema | 1626 (1093) | TOP |