Forum » Pomoč in nasveti » MSI K7T pro2a lite-zagon win2000
MSI K7T pro2a lite-zagon win2000
stefanm ::
Imam ploščo MSI K7T pro2a lite (ms6330). Pri zagonu win 2000 se mi na sredini vse skupaj ustavi za kakih 30 sekund (nič ne bere z diska). Ali ima kdo kakšno idejo zakaj? Z diskom ni nič narobe, ker imam sedaj že drugega, s prejšnjim pa je bila situacija ista. To se zgodi le ko imam notri le en disk, ko pa imam zraven še rack, pa se mi windowsi zaženejo normalno. Plošča ima najnovejši bios, pa je isto kot prej.
- spremenil: stefanm ()
krucymucy ::
Kolikor je men znano se na vseh computerih vstav indikator na sred - kva pa dela tist cajt pa ne vem, ker nisem mel za mar
stefanm ::
Se ustavi vendar ne za 30 sekund, z obema diskoma namreč vmes ne čakam skoraj nič, le kako sekundo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se izogniti menjavi matične plošče ob firmwarski težavi na ThinkPadu P52Oddelek: Strojna oprema | 1693 (1134) | mojca |
» | Avtomatični izklop PCja po 2h neuporabe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2884 (2306) | Pesimist |
» | Windowsi zamrznejo vsakih 30 sekund za približno 2 sekundiOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1469) | RuskiSnajper |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2382 (1632) | R33D3M33R |
» | čudni problemi pri dobrem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1920 (1369) | AtaStrumf |