Forum » Kaj kupiti » Kateri ram za dual channel na NF7-S 2.0?
Kateri ram za dual channel na NF7-S 2.0?
Cosmo ::
Zanima me, kateri ram se najbolj splača dati v dual channel (2x256 Mb) na NF7-S 2.0? Kateri zmore na 200 Mhz timinge 2-2-2-5 (lahko tudi na višji napetosti) in je cena koliko toliko normalna?
Aja, pa zanima me tudi če imam zdaj npr. polna 2 slota, nato pa dam v 3. slot še 1 modul iste firme in isti model rama, lle druge velikosti, a bo tudi delalo v dual channel oz. ali bo kaj počasneje? So problemi s stabilnostjo?
Tnx za pomoč.
Aja, pa zanima me tudi če imam zdaj npr. polna 2 slota, nato pa dam v 3. slot še 1 modul iste firme in isti model rama, lle druge velikosti, a bo tudi delalo v dual channel oz. ali bo kaj počasneje? So problemi s stabilnostjo?
Tnx za pomoč.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
- spremenil: Cosmo ()
A tile novi s Samsung TCCD čipi delajo bp na NF7-S 2.0? Ne bi rad namreč nabavil in nato ugotovil nekompatibilnost.
Ok, potem tako ni panike. Skrbelo me je, ker sem zasledil nekje, da znajo biti te Abitke izbirčne glede rama.
glinik ::
Moja Abitka me je zajebavala na no name ramih, kar 3 sem moral menjat. Vse kar je firma, pa ne smelo povzročat težav.
V dual načinu ne pridobiš niti 1%, smo vse stestirali. To je navadno napizdovabje naroda. To se samo pri Pentiumih pozna in to dosti!
Lp
V dual načinu ne pridobiš niti 1%, smo vse stestirali. To je navadno napizdovabje naroda. To se samo pri Pentiumih pozna in to dosti!
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual chanel s 3x 256 MB rama na NF7 Rev 1.2Oddelek: Navijanje | 1669 (1314) | MEDENA |
» | Geil rami (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5022 (3435) | Fury |
» | Kakšno mat. ploščo za AMD 2800 (čipovje)Oddelek: Kaj kupiti | 1420 (1238) | Dead_Eye |
» | Nakup pomnilnika za 40kOddelek: Kaj kupiti | 1948 (1589) | mloncar |
» | Problem pri navijanju NF7-S 2.0 plate (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5065 (3525) | Fury |