Forum » Pomoč in nasveti » disk se mi je zbrisu?!
disk se mi je zbrisu?!
ZoR ::
ubistvu mi ni čist jasn kwa se je zgodil. vglavnm prklopm nov sata disk instalam windowse in priklopm tastar disk (na katerem ni OP, samo POMEMBI podatki), naložim še par driverjev in resetiram comp. ok windowsi se zalaufajo...oz preden se dokočno zalaufajo neki začne škrtat po starem disku, in neki časa škrta in se nikamor ne premakne...pol mi pa zalaufa disk scan in začne pregledvat in briasat file, skratka štalo delat! jz ga pustim, da opravi svoje in opravljal je dobre pol ure vmes pa skos odkrivu bad file in jih brisu, jz sm pa med tem šu vn iz sobe.
Ko pridem nazaj je računalnik lepo v winsih, k da ni nč blo, vse se zdi v redu. ok zgleda, da je vse kul zalaufam windows explorerja kliknm na tastar disk...in....PRAZN DISK?!??!
ok najprej kliknm še enkrat, pol me je pa s stola fuknl!...60gb šlo v kurac??! sploh nism mogu dojet, vsa muska, programi slike digiča, filmi, seminarske za faks ma vse kar je blo pomembnga je zginl ?!
ampak še vedno pa kaže, da je disk 50 gb poln (od 60Gb)...?, a je možnost, da prikličm nazaj podatke, če je, s kerim programom?
nimam pojma kwa se je zgodil ampak situacija je totalno zaj*****, upam da kdo zna pomagat in ve kwa lahk nardim, če je seveda sploh kej za narest.
Ko pridem nazaj je računalnik lepo v winsih, k da ni nč blo, vse se zdi v redu. ok zgleda, da je vse kul zalaufam windows explorerja kliknm na tastar disk...in....PRAZN DISK?!??!
ok najprej kliknm še enkrat, pol me je pa s stola fuknl!...60gb šlo v kurac??! sploh nism mogu dojet, vsa muska, programi slike digiča, filmi, seminarske za faks ma vse kar je blo pomembnga je zginl ?!
ampak še vedno pa kaže, da je disk 50 gb poln (od 60Gb)...?, a je možnost, da prikličm nazaj podatke, če je, s kerim programom?
nimam pojma kwa se je zgodil ampak situacija je totalno zaj*****, upam da kdo zna pomagat in ve kwa lahk nardim, če je seveda sploh kej za narest.
Pyr0Beast ::
Disc rescue +Google
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
ZoR ::
uporabu sm program Recover My Files. program se mi je od vseh zdel nekak najbl primern in pa tud vizualno lep, oz. bolje rečeno preprost, enostavn in upam tud da efektiven. programcek obdeluje moj sesut disk že dobrih 10 ur in mi je dosedaj rešu skor večino diska... bomo vidl kako bo ko se bo stvar zaklučla.
ampak zaenkrat dobr kaže, če ne drucga mi je recoveru 3300 mp3jev, kar je, če računam, da ma en 3 mb dokaj točno število mojih mp3jev (okol 11k)
ampak zaenkrat dobr kaže, če ne drucga mi je recoveru 3300 mp3jev, kar je, če računam, da ma en 3 mb dokaj točno število mojih mp3jev (okol 11k)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CHKDSK in Deleting index entryOddelek: Operacijski sistemi | 1918 (1506) | Hayabusa |
» | Mesto s certifikatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1829) | StratOS |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3266 (2290) | Blind |
» | Ne dojame da mam nov disk not kva je to?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (923) | nornaigre |
» | Ko sfukas comp...Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (838) | whatson |