Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira
Računalnik se resetira
Tilc ::
Imam težavo, da se mi računalnik večkrat nepričakovano resetira. Največkrat se to zgodi pri igranju iger ali v 3d marku. Nič nimam navito.
lp
Tilen
lp
Tilen
Hux ::
Preveri malo napetosti na napajalniku. Mozno da se ti je kira zicka skurla.
Si overclockal ali underclockal Vcore?
Vnetialtor na Procesuru majo ponavadi zasctio v biosu 70C pa izklopi. Samo te bi izkloplo ne restartalo.
Si overclockal ali underclockal Vcore?
Vnetialtor na Procesuru majo ponavadi zasctio v biosu 70C pa izklopi. Samo te bi izkloplo ne restartalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Vsi ventilatorji delajo normalno, temperatura procesorja je 40 stopinj.
Moje specifikacije pa so: Celeron 1000Mhz, 384mb rama, Gf4 ti 4200, plata pa je Matsonic ms7117c. Napajalnik pa 300w.
Ali je mogoče da je za to odgovorna programska napaka?
lp
Tilen
Moje specifikacije pa so: Celeron 1000Mhz, 384mb rama, Gf4 ti 4200, plata pa je Matsonic ms7117c. Napajalnik pa 300w.
Ali je mogoče da je za to odgovorna programska napaka?
lp
Tilen
Pri racunalniku je mozno vse. Kak mas 5,3 in 12V napetosti?
Je tvoj 300W napajalnik mrzli, topli ali vroc?
Je tvoj 300W napajalnik mrzli, topli ali vroc?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Zaradi možnosti programske napake sem formatiral disk in windowse ponovno naložil, vendar se mi med inštalacijo windowsev pokaže moder zaslon in napiše se: MEMORY MANAGEMENT ali bolj pogosto IRQL NOT LESS OR EQUAL.
ZAmenjal sem že skorav vse komponente, tako da bi to težko bila sistemsemska napaka.
Prosim za pomoč.
lp
Tilen
ZAmenjal sem že skorav vse komponente, tako da bi to težko bila sistemsemska napaka.
Prosim za pomoč.
lp
Tilen
AngelEyes ::
Če si druga že vse zamenjal potem je verjetno kriva plata, tudi jaz sem jo pred kratkim moral zamenjat zaradi podobnih simptomov.
Rame si tudi ze menjo? Ce mas dve plsci najbolse da probas prvo z eno potem z drugo instalirat.
In ce mas 2 CDroma probaj iz drugega instalirat se.
In ce mas 2 CDroma probaj iz drugega instalirat se.
ivanuscha ::
Ce se ti comp nepricakovano resetira mas najbrz virus - skeneri z kasnim dobrim antivirusom(kaspersky) cel disk!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 991 (752) | DeeCoy |
» | Blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1889) | Bee82 |
» | Sesuvanje winsov ali blue screen n-tičOddelek: Pomoč in nasveti | 2335 (2124) | fictionel |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3899 (3228) | Pyr0Beast |
» | Mnenje o Inno 3dOddelek: Kaj kupiti | 1187 (1038) | Tilc |