Forum » Pomoč in nasveti » miška se mi premika
miška se mi premika
misso ::
Meni se miškin kazalec premika sam od sebe . Ali se mi po povžje premika ali se mi pa v en kot premakne. To je najbol nerodno pr igrah k te obrne za 180 stopin oz v nebo gledas.
miš mam optično na kabel, senzor je očiščen strara okol 1 leta
Ali naj kupim novo miš.
miš mam optično na kabel, senzor je očiščen strara okol 1 leta
Ali naj kupim novo miš.
iNN ::
Men se tole zdi da je kriva podlaga, zato k sm mel isti problem, ce pa je prej na isti podlagi normalno delal, bo pa gotovo senzor, mislim da mors v slednjem primeru kupiti novo mis
==
Do zdej še nisem imel podlage za tole miš bom sprobal z podlago če bo kej bol.
Drugače mam pa mam svetlo mizo.
Drugače mam pa mam svetlo mizo.
Hux ::
Odvisno od miske. Cheap miske z cenenim senzorjem rabijo mocno podlago z vzorci in detajli. Torej hrapavo. Kaka IE explorer 3.0 dela na gladki mizi brez problema. Zato tudi lepo visoka cena hehe.
KTr1sk ::
Meni je točno to delalo na beta SP2 winodowsih, ker potem sem ga izbrisal in je delalo normalno, a imaš mogoče winXP sp2 po možnosti kakšno beto verzijo?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Res da sem si včeraj inštaliru sp2 ampak do je že prej delalo. Zanimivo da je miška stara 1 let pa nisem imel nobeno podlago pa mi ni do nedavnim nč zajebavala
pivmik ::
Meni tudi miška kar po svoje skoči.
Premaknem jo malo v desno ona pa mi skoči s svetlobno hitrostjo v zgornji levi kot, npr.
Miška pa je optična, Logitech, podloga pa od SiOL ADSL.
Premaknem jo malo v desno ona pa mi skoči s svetlobno hitrostjo v zgornji levi kot, npr.
Miška pa je optična, Logitech, podloga pa od SiOL ADSL.
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()
Phoebus ::
Ja, to je pri poceni miših. Odkar imam MX nimam teh problemov, pa sem vedno brez podlage.
sid_dabster ::
Priporocam trackball po(d)gane. Nikoli ni tezav s podlago, lahko jo je cistiti in zavzame manj manevrskega prostora.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
Hux ::
logitechova ona miska ko je se en model z 2 senzorama enak so za en k.
Podlaga nej nebo plasticna ce ze mas taki cheap model. Najbolse platnena.
Podlaga nej nebo plasticna ce ze mas taki cheap model. Najbolse platnena.
Grey ::
Tuki ni vprašanje miške ampak SP2. Men tud to dela, če naložim SP2 na sistem. Brez pa dela normalno. Tvoja miš je "zdrava", brez skrbi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98593 (55489) | Kr_Edn |
» | Miškin kazalec "beži"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1123) | TRIROG |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12087 (10067) | Xplicit |
» | Natančno drseče miši?Oddelek: Strojna oprema | 2279 (1590) | gzibret |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8169 (5530) | SnakeBite |