Forum » Operacijski sistemi » KDevelop in Suse 9.1
KDevelop in Suse 9.1
ql000 ::
pozdrav!
torej že lep cajt se matram naložit Kdevelop na Suse 9.1 personal. Zloadam si KDevelop rpm iz ftp.suse.com in ga hočem naložit z Yast, seveda javi dependencies errorje. Ok, ql, sam kak zavrag prepričat YAST, da so dodatne knjižnjice na tem naslovu in naj jih zloada tam???! Probal sem tudi z apt, sam ta je še večji šmorn, k ma tud en kup dependecies! Ja pa še to: ko vpišem KDevelop po Search v Yast-u, mi ta ne vrne nobene vrednosti! A ma kater že kake podobne izkušnje?
torej že lep cajt se matram naložit Kdevelop na Suse 9.1 personal. Zloadam si KDevelop rpm iz ftp.suse.com in ga hočem naložit z Yast, seveda javi dependencies errorje. Ok, ql, sam kak zavrag prepričat YAST, da so dodatne knjižnjice na tem naslovu in naj jih zloada tam???! Probal sem tudi z apt, sam ta je še večji šmorn, k ma tud en kup dependecies! Ja pa še to: ko vpišem KDevelop po Search v Yast-u, mi ta ne vrne nobene vrednosti! A ma kater že kake podobne izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SUSE vprasanjaOddelek: Operacijski sistemi | 1069 (1025) | sid_dabster |
» | kdevelop problemOddelek: Programiranje | 874 (761) | Vesoljc |
» | Pipin odprti termin: KdevelopOddelek: Novice / Kiberpipa | 3552 (2800) | minmax |
» | Linux SUSE-9.1-personal-x86 pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1180) | Gandalfar |
» | KDevelop exiting with status 2Oddelek: Programiranje | 948 (814) | BigWhale |