Forum » Programska oprema » Za poznavalce Norton Ghosta...
Za poznavalce Norton Ghosta...
Realman ::
Torej problem je sledec.Imam zjeban disk, bad sectorji.Disk je bil razdeljen na 3 particije.Prva sistemska ima bad sectorje cca. 1mb.Sedaj ce hocem nazaj klonirat sistem, mi ga po kaksnem tednu zopet sesuje.Sedaj sem iz 3 particije naredil se eno manjso.NA katero sem kloniral sistem.Vendar mi sedaj noce zagnati sistema, mi napise hal.dll missing, pa mogoce se kaj drugega.Sedaj pa ne vem ali je treba kaksen swith dati zraven pri klonu, oz. kaj je razlog, da ni dobra kopija.
To sem naredil zato, ker je poskodovan samo zacetek diska, oz. prva particija.Ostale so bile ok.
ZA vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
To sem naredil zato, ker je poskodovan samo zacetek diska, oz. prva particija.Ostale so bile ok.
ZA vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Ne verjamem, da je to MBR.Ce pise da manjka od winsov sistemski file.Ce bi bilo kaj z MBR, potem sploh nebi zalaufalo.
sinko999 ::
Ta tretja particija mora biti primarna in pa aktivna potem ti jo bo mogoče zagnalo. Idi pa kupi program partition magic ki ima zraven tudi boot magic ali pa probaj najti najti podoben zastonj program.
Ni? ni ve?no !
Saj to mi ni jasno, particija je primarna in aktivna, pa to javlja.Prvo, na katri sem pa imel sistem, pa sem zbrisal.
tebodi ::
Si temeljito pregledal disk? Lahko da gre za hardwerske probleme, posebej zato, ker se pojavijo po nekem času normalnega delovanja.
Vsak proizvajalec diskov ima svoj program za to, npr. DriveFitnessTest ipd.
Vsak proizvajalec diskov ima svoj program za to, npr. DriveFitnessTest ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22329 (15038) | MrStein |
» | Razlika med primarno in logično particijo?Oddelek: Operacijski sistemi | 3826 (3346) | MrStein |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2732 (1904) | drejc |
» | Pomagajte! Kako rešiti podatke z IBM trdega diska.Oddelek: Strojna oprema | 1214 (1184) | rasta |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1748 (1449) | lordgreg |