Forum » Omrežja in internet » počasen adsl
počasen adsl
fado ::
LP
vidim da je kar nekaj prijavljenih, imam namreč problem (jasno)
Imam ADSL 1M prenos, vendar pa zadnje čase to dela takoooooooooo počaaaaaaaaaaas, da bom mašino skoz okno f....
recimo, da mi domačo stran odpira cca 15 sec (včasih manj kot 1 sec)
pojma nimam o pinganju ponganju itd, ne bi pa rad tako kot ponavadi : format c:\, in potem spet vse nastavljat ....
ve kdo kaj bi lahko blo?
vidim da je kar nekaj prijavljenih, imam namreč problem (jasno)
Imam ADSL 1M prenos, vendar pa zadnje čase to dela takoooooooooo počaaaaaaaaaaas, da bom mašino skoz okno f....
recimo, da mi domačo stran odpira cca 15 sec (včasih manj kot 1 sec)
pojma nimam o pinganju ponganju itd, ne bi pa rad tako kot ponavadi : format c:\, in potem spet vse nastavljat ....
ve kdo kaj bi lahko blo?
Sambrosa ::
ti sam neki mi povej ti kej uporabljaš programe za pucanje internetne nesnage. Če jih ne pol je to to. probaj ad ware , spy boot & destroy, spyseeper , cw shredder in še in še pa updejtisvoj AV in probaj malo počekirati svoj comp.
najprej to nared pol pa gremo dalje
najprej to nared pol pa gremo dalje
dannyxp ::
Pri meni tudi zelooo počas dela... od prejšnjih cca 120k dela 40k max. Kličem na siol, pa me ženska vodi po računalniku in ugotovimo da prenos "bremza" firewall. Uporabljam Kerio. Ima kdo idejo zakaj in kako do tega pride?
lp, Damjan
lp, Damjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (981) | solatko |
» | USB 1.1, USB 2.0 in FirewireOddelek: Strojna oprema | 1442 (1303) | Xplicit |
» | Pomoč - Raptor.Oddelek: Strojna oprema | 2241 (1629) | billy |
» | Hude težave pri ADSL-u in FTPjihOddelek: Omrežja in internet | 1473 (1090) | koyotee |
» | kbel in prenos iz neta!Oddelek: Omrežja in internet | 2389 (1527) | [t502] |