Forum » Omrežja in internet » Kontrola prek mreze
Kontrola prek mreze
gismo ::
Pozdravljeni.
Evo kaj me zanima. Koncno s pomocjo slo-tech userjev mi je ratal uspostavt lan povezavo, oziroma sharinga direktorijev preko lana. Zdej me pa zanima naslednje: sem dal sharat en direktorij, pac lahko iz drugega racunalnika brskam in uporabljam datoteke iz tega direktorija. Kako pa iz mojga rac vidm kaj un ta drug trenutno dela s tem direktorijem (kere datoteke trenutno uporablja, oz jih je uporablal prek dneva). A obstaja kaksen net log al pa kej tazga.
Hvala
Evo kaj me zanima. Koncno s pomocjo slo-tech userjev mi je ratal uspostavt lan povezavo, oziroma sharinga direktorijev preko lana. Zdej me pa zanima naslednje: sem dal sharat en direktorij, pac lahko iz drugega racunalnika brskam in uporabljam datoteke iz tega direktorija. Kako pa iz mojga rac vidm kaj un ta drug trenutno dela s tem direktorijem (kere datoteke trenutno uporablja, oz jih je uporablal prek dneva). A obstaja kaksen net log al pa kej tazga.
Hvala
Urajmal ::
No v winsih xp je vpogled samo kaj ti kdo od tebe vleče. My Computer -> Manage -> Shared folders -> Open Files
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konfiguracija strežnika LinuxOddelek: Omrežja in internet | 848 (612) | NoName |
» | Pomoč pri ukazih v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1516 (1160) | brodul |
» | Visual Basic 2008 in predvajanje zvokaOddelek: Programiranje | 990 (859) | Soriyyx |
» | Preprosta *.bat skriptaOddelek: Programiranje | 1230 (1012) | lopov |
» | Shell scriptaOddelek: Programiranje | 1454 (1058) | BigWhale |