Forum » Omrežja in internet » Napadi na portu 30328
Napadi na portu 30328
ElectricMan ::
Živjo
Zdaj sem ugotovil, da imam nonstop napade skoraj vsakih par sekund samo na tem mojem portu 30328. IP-ji so različni in te IP-ji izhajajo samo drugih držav. Imam požarni zid Zonealarm in sem dal block ta port. Virusov nimam.
Čemu služi ta port? A zna kdo pojasniti to zadevo, zakaj se to dogaja? Al se vam tudi to dogaja?
Zdaj sem ugotovil, da imam nonstop napade skoraj vsakih par sekund samo na tem mojem portu 30328. IP-ji so različni in te IP-ji izhajajo samo drugih držav. Imam požarni zid Zonealarm in sem dal block ta port. Virusov nimam.
Čemu služi ta port? A zna kdo pojasniti to zadevo, zakaj se to dogaja? Al se vam tudi to dogaja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Poljskem zaradi vohunjenja aretiran Huaweijev uslužbenecOddelek: Novice / NWO | 7221 (5220) | Poldi112 |
» | Vprašanje o povezavi preko Hamachi-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (707) | ScottDJ_ |
» | Katera "odhodna" vrata na požarnem zidu za rsyncOddelek: Omrežja in internet | 4738 (4008) | mojca |
» | Za strokovnjake; forwardiranje portov za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1735 (1288) | Rok Woot |
» | IP rulesOddelek: Omrežja in internet | 1191 (1058) | jan01 |