Forum » Pomoč in nasveti » So vsi (mini)DVD-R+R-RW+RW vijolcne barve...ali so lahko enake barve kot CD?
So vsi (mini)DVD-R+R-RW+RW vijolcne barve...ali so lahko enake barve kot CD?
Nejc0 ::
Zivjo!
Mene pa zanim, ce je katerakoli moznost, da je DVD-R+R-RW+RW ali pa miniDVD-R+R-RW+RW - da bi bil katerkoli od teh medijev enak CD-romu (barva spodaj). Zanima me, ce je na temle filmcku tip pekel na miniCD ali na miniDVD (po barvi sodec je to miniCD) http://www.metagames-fr.com/downloads/V...
Pa se slika za uporabnike modemov
Slika miniXX spodaj
Slika miniXX zgoraj
Prosim hitro pomagajte
Mene pa zanim, ce je katerakoli moznost, da je DVD-R+R-RW+RW ali pa miniDVD-R+R-RW+RW - da bi bil katerkoli od teh medijev enak CD-romu (barva spodaj). Zanima me, ce je na temle filmcku tip pekel na miniCD ali na miniDVD (po barvi sodec je to miniCD) http://www.metagames-fr.com/downloads/V...
Pa se slika za uporabnike modemov
Slika miniXX spodaj
Slika miniXX zgoraj
Prosim hitro pomagajte
- spremenilo: Nejc0 ()
Evo se nekaj slikic-pa naj mi prosim kdo pove-ali je to miniCD ali miniDVD (pomojem sploh miniDVD ne more biti take barve-ali pa se motim)
Pa se filmcek za uporabnike ADSLja in kabla: Ali je to miniCD ali miniDVD...GameCube Hack!
Pa se filmcek za uporabnike ADSLja in kabla: Ali je to miniCD ali miniDVD...GameCube Hack!
Dr_M ::
tuki je par slik mini dvdjov. kera stran medija je, lahko samo ugibate
btw... mini dvd+r/w ne obstajajo!!
btw... mini dvd+r/w ne obstajajo!!
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Samo spet je to to, da v filmcku oz. na mojih slikah je miniCD.....ker ni niti priblizno enake barve kot pa katerkol od spodnjih DVDjev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 187599 (65374) | Hansb |
» | [Hi-Fi] - Slike vaših sistemovOddelek: Zvok in slika | 11343 (4545) | Janac |
» | Kako nazaj sestaviti tipkovnico? :)Oddelek: Strojna oprema | 1054 (851) | Pyr0Beast |
» | Notebook majhna težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (936) | Pithlit |
» | Orodje za hitro brisanje pogonovOddelek: Novice / Diski | 2039 (2039) | pingo76 |