Forum » Programska oprema » Problem z Nero Burning Rom-om
Problem z Nero Burning Rom-om
5pellfire ::
Zanima me nekaj; z Nerotom ne morem zapečti filma ki je velik 699 MB ali 700 MB na 700 MB cd. Na disk info
pise da je recordable space 703 MB. Ali je za to potrebno omogočiti kakšno funkcijo v Nerotu ali pač moram skrajšati film za kakšen megabajt ali dva. Kako to naredim? Overburning možnost se mi ne pokaže (tamožnost se mi pokaže le pri 800 MB CD-jih). Večinoma uporabljam Sony-jeve 700 MB CD-je. Ali pač uporabim kakšen drug program za pečenje?
pise da je recordable space 703 MB. Ali je za to potrebno omogočiti kakšno funkcijo v Nerotu ali pač moram skrajšati film za kakšen megabajt ali dva. Kako to naredim? Overburning možnost se mi ne pokaže (tamožnost se mi pokaže le pri 800 MB CD-jih). Večinoma uporabljam Sony-jeve 700 MB CD-je. Ali pač uporabim kakšen drug program za pečenje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1593) | Predator |
» | Krajšanje .avi posnetkaOddelek: Programska oprema | 1149 (1086) | darkolord |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1673 (1421) | danielka84 |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1152) | SasoS |
» | 800mb/90min cdji...kje,kako,zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1168) | krucymucy |