Forum » Programska oprema » Program(i) za testiranje hitrosti procesorja
Program(i) za testiranje hitrosti procesorja
ricola78 ::
Torej, zanima me, kateri programi vse obstajajo za testiranje zmogljivosti procesorja. Sicer poznam jih nekaj: Sisoft Sandra, razni 3dmarki, superPI pa na računalniku se mi valja nekaj benchmarkov, ki niso tako znani.
Rad bi katerokoli informacijo o takih podobnih programih, predvsem pa me zanimajo tisti ki testirajo izključno CPE. In recimo da se da izklapljat in vklapljat napredne tehnologije kot so MMX, SSE SSE2..., HT, 3D-now...
Sicer vem da se v googlu najde precej stvari, me pa zanima če kdo pozna še kakšen podoben bench program, ki mu na primer zaupa.
Hvala!!!
Rad bi katerokoli informacijo o takih podobnih programih, predvsem pa me zanimajo tisti ki testirajo izključno CPE. In recimo da se da izklapljat in vklapljat napredne tehnologije kot so MMX, SSE SSE2..., HT, 3D-now...
Sicer vem da se v googlu najde precej stvari, me pa zanima če kdo pozna še kakšen podoben bench program, ki mu na primer zaupa.
Hvala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava "oken"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3644 (2995) | hojnikb |
» | OSX na x86 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 10840 (6381) | bluefish |
» | Prihaja SSE4Oddelek: Novice / Procesorji | 3828 (3101) | Vesoljc |
» | AMD Venice in San Diego sta tu!Oddelek: Novice / Procesorji | 4933 (3791) | Dr_M |
» | Bodočim 64 bitnim Athlonom se obeta podpora SSE3Oddelek: Novice / Procesorji | 2429 (2429) | Mr.B |