Forum » Pomoč in nasveti » Problemi USB in canon a80
Problemi USB in canon a80
swen ::
Imam en problem, ki me živcira za popizdit.
Pri zajemanju slik s fotoaparata (canon A80) z windows (XP) explorerjem se mi sredi prenosa pojavi blue screen oz. pri prenašanju s katerimkoli drugim programom (ACDsee, canon zoombrowser) se mi ustavi nekje na sredi (brez modrega zaslona). Določene slike, ki mi jih prenese pred prekinitvijo pa so pokvarjene (pol slike črne, čudne barve ipd.).
Na drugem računalniku pa mi slike prenese normalno in brez napak.
Ma kdo mogoče kako rešitev oz. se je komu kaj podobnega že dogajalo????
LP
Pri zajemanju slik s fotoaparata (canon A80) z windows (XP) explorerjem se mi sredi prenosa pojavi blue screen oz. pri prenašanju s katerimkoli drugim programom (ACDsee, canon zoombrowser) se mi ustavi nekje na sredi (brez modrega zaslona). Določene slike, ki mi jih prenese pred prekinitvijo pa so pokvarjene (pol slike črne, čudne barve ipd.).
Na drugem računalniku pa mi slike prenese normalno in brez napak.
Ma kdo mogoče kako rešitev oz. se je komu kaj podobnega že dogajalo????
LP
mkonci ::
Probi inštalirat nove driverje za fotoaparat, pa tud ZoomBrowser daj zadnjo verzijo če je nimaš.
Mel sem tudi jaz probleme, ko mi sploh ni hotel slik dol vleč, potem drugič mi digitalca (A20) ni prepoznalo.
Mel sem tudi jaz probleme, ko mi sploh ni hotel slik dol vleč, potem drugič mi digitalca (A20) ni prepoznalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mkonci ()
Sem že vse na novo naložu (nove verzije), pa mi vseeno ne dela.
Ko priklopim na USB mi XP-ji fotoaparat normalno zaznajo. Problemi očitno nastopijo šele me prenosom.
Aja pa to sem pozabu napisat, da mi probleme dela tut Vikingov pen drive (Viking imam tud CF kartico v fotoaparatu).
Ko priklopim na USB mi XP-ji fotoaparat normalno zaznajo. Problemi očitno nastopijo šele me prenosom.
Aja pa to sem pozabu napisat, da mi probleme dela tut Vikingov pen drive (Viking imam tud CF kartico v fotoaparatu).
Ne vem ravno če ma to kaj veze z kartico, ampak vseeno, jst sem prej mel viking rame, in so skoz štekal, niso pustili, da bi twinmos rami delal zraven..., tako da VIKING NIKOLI VEČ!!!
Pa si morda probu, da bi čisto odstranu driverje pa pol še enkrat posnel nove, ne it preko starih?
Pa si morda probu, da bi čisto odstranu driverje pa pol še enkrat posnel nove, ne it preko starih?
Ja sem zbrisal vse komplet tut driverje v device managerju za USB pa resetiru računalnik pa ponovno naložu, pa ni blo nič bolš.
Glede Vikinga pa sej veš, poceni..... .
lp Primož
Glede Vikinga pa sej veš, poceni..... .
lp Primož
Bom še mal razmislu, pa frenda uprašu, ki ma isti digitalc ko ti če je kej tazga blo!
Ti pol sporočim če bom kej novga zvedu
Ti pol sporočim če bom kej novga zvedu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj za organiziranje fotk?Oddelek: Programska oprema | 1176 (848) | _sem_ |
» | Canon Powershot S1 IS problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2601 (2281) | jurre |
» | Katero spominsko kartico za Canon A80?Oddelek: Kaj kupiti | 1577 (1480) | Slowenc |
» | Kje v Lj. najceneje do CF 256MB kartice?Oddelek: Kaj kupiti | 2143 (1693) | BlackHole |
» | kako downloadati slike iz digitalca ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (1003) | MadMax |