Forum » Omrežja in internet » Kako firefox in thunderbird spraviti v slo..
Kako firefox in thunderbird spraviti v slo..
SaS ::
Inštaliral sem že language pack za oba nato pa moram zagnati cmd in dodati nek parameter, ki ga imam (sem ga dobil na njihovi strani), vendar mi ne rata!
Upam da razumete in veste rešitev!
Lp
Upam da razumete in veste rešitev!
Lp
PaJo ::
Zazenes exe s tistim parmaterom in v firefoxu ustvaris nov profil. Sem pa ugotovil da to poslovenjenje ne deluje zmeraj dobro, zato jaz v mapi od firfoxa in tunderbirda pobrisem eno mapico \defaults\profile\US in nato pobira le slovenske prevode in stvar dela:p
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
meszaj ::
nštaliral sem že language pack za oba nato pa moram zagnati cmd in dodati nek parameter, ki ga imam (sem ga dobil na njihovi strani), vendar mi ne rata!
kje si to dol potegnil?
emcee ::
Nobenih problemov. Inštaliral sem kar v isti dir, kjer sem imel že eng verzijo. Ohranile so se vse nastavitve in bookmarks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 professional slo language pack installOddelek: Pomoč in nasveti | 15538 (11852) | Mobidick |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (2294) | amigo_no1 |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18552 (16849) | Rok22 |
» | PhpBB3 Slovenski languge packOddelek: Izdelava spletišč | 5375 (2346) | KoMar- |
» | program za ugasanje w2kOddelek: Programska oprema | 1080 (941) | andrej |