Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z particijo
Problemi z particijo
PP111 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem. pred kakšnim tednom dni sem hotel zdužiti dve paticiji v eno. Dobil sem program Partition Magic, in združil particije. Nato je program zagnal ponovno računalknik in je v prednalaganju windowsov opravljal združevanje, v katerem je prišlo do napake in particija se ni združila ampak je izginila. potem sem z programom Acive@ Partition recovery dobil particijo nazaj, samo problem je, da jwe v raw formatu in windowsi javijo da je treba particijo formatirat. Ne želim pa formatirati ker imam določene pomembne podatke na paticiji.
Zdaj me pa zanima kako podatke dobiti nazaj.
LP
Imam en problem. pred kakšnim tednom dni sem hotel zdužiti dve paticiji v eno. Dobil sem program Partition Magic, in združil particije. Nato je program zagnal ponovno računalknik in je v prednalaganju windowsov opravljal združevanje, v katerem je prišlo do napake in particija se ni združila ampak je izginila. potem sem z programom Acive@ Partition recovery dobil particijo nazaj, samo problem je, da jwe v raw formatu in windowsi javijo da je treba particijo formatirat. Ne želim pa formatirati ker imam določene pomembne podatke na paticiji.
Zdaj me pa zanima kako podatke dobiti nazaj.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povečati particijo na delujočem sistemuOddelek: Pomoč in nasveti | 4258 (4258) | pecavar34 |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2695 (1867) | drejc |
» | winxp čez linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1236 (1150) | multiscan |
» | XP vpr. glede izdelave particij!Oddelek: Operacijski sistemi | 2079 (1852) | frajer1 |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3556 (2786) | smirnof |