» »

naročanje prek amazona

naročanje prek amazona

tx-z ::

A je že kdo naroču kakšne stvari z amazona. Sm mal gledu pa bom mogoče naroči DVD filme iz amazon.co.uk-ker so druga regija. Kakšne so vaše izkušnje, kako plačaš,itd..
tx-z

BigFoot ::

Velikokrat sem ze narocal preko amazon.ca (ker je najcenejsi, pa se regija 1 je kar mi je veliko bolj povseci kot regija 2). gre brez problemov, placas s kartico, dobis kar hitro. osebno mi je veliko boljse kot pa da bi nabavlju pri nas. z amazon.co.uk izkusenj nimam, verjetno je pa zelo podobno. premisli pa o nakupu preko amazon.ca ker so ponavadi filmi veliko cenejsi.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

sash ::

@ BigFoot, tud sam se zanimam za nakup enega DVD-ja preko amazon.ca, ki ga nikjer nemorem dobit, pa me zanima kolk pa pride kaj transport (poštnina) in kako dolgo v povprečju traja dostava.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

tx-z ::

na amazon.ca je tist k jst mislm kupt dražje za 5 dolarjev :) . Kok časa pa traja da dobiš na dom?? A če bi dons naroču bi dubu do 23.7 -10dni. In kok plačaš poštnine pa kako plačaš,...
tx-z

tx-z ::

zdej sm našu kok bi pršlo vseskp pa kdaj bi pršlo, še vedn pa ne vem kako pol to plačaš
tx-z

BaRtMaN ::

Če maš plačilno kartico, ali pa na banko in nakažeš denar.

majmunero ::

DVDjev sicer nisem kupoval ampak knjig pa ze kar nekaj.
amazon.co.uk je zelo prirocen sploh ce imas kaksnega znanca v Italiji ali kateri drugi drzavi EU, kjer lahko posljes posiljko na njegov naslov, pa nikjer nobenih carinskih dajatev. Aja, pa lepo je da zivis ob meji.... :D

Za take stvari pretihotapiti pa je itak malenkost :D

andrej ::

do zdaj sem samo kupoval v amazon.com in sem vedno dobil najkasneje v 10 dneh. je pa odvisno tudi kaksno postnino izberes - cene so vse na netu. Drugace pa nisem mel se nikdar nobenih problemov.

--Switch-- ::

Jst sem prek amoazona.co.uk kupu eno kaseto(video) pa me je poštnina+carina stala tam okoli 1500sit kr drago. Dobu sm pa v enem tednu.

Zgodovina sprememb…

Neandertalec ::

Vsekakor poisci isti artikel na vec amazonih (npr. com, co.uk, de...), ker se cena lahko kar razlikuje, poslali pa ti bojo v vsakem primeru iz skladisca v Nemciji. Placas seveda s kreditno kartico. Postnina se sestoji iz fiksnega dela + delov za vsak kos posebej, pri cemer je ta del odvisen od posameznega kosa. Mislim, da ce malo podrobno preisces strani, bos nasel podatke o tem, drugace jih pa lahko kar vprasas. Vsekakor si poskusaj izbrati navadno nepriporoceno posto (tako, da ti ni treba podpisovati) nekam v EU, ce ne poznas nobenega tam, pa kar kot poste restante do tvoje najblizje obmejne poste (glej, da bos pravilno navedel ustrezno postno stevilko!). Ce bos narocil direkt v Slovenijo, ti bo carina na celotno ceno (s postnino vred!!!) nabila DDV (8% za knjige, za DDV ne vem), najhujse pa je, da se vmes vrine cel kup enih posrednikov (carina, posta, carinska posta....) in njihove provizije lahko hitro tudi trikratno presezejo ta DDV.

Neandertalec ::

Aja, vsekakor poskusaj placati s kreditno kartico, ce nimas svoje, pa z ockovo, prijateljevo .... Nakazovanje v tujino ti namrec banke kar mastno zaracunajo. NLB je pred 5 leti racunala 1,1% ali 1100 SIT (zdaj najbrz ze vec), kar pac znese vec, pa se zraven so komplicirali, da ni bilo res, pred 3 leti, ko sem moral okoli 9000 SIT nakazati na racun avstralske ambasade na dunajskem CA, pa so mi hoteli paraziti leni z BA-CA pri Tromostovju nabiti se skoraj 5 jurjev provizije. Na sreco se mi takrat ni mudilo in sem poloznico raje placal v Avstriji.

BigFoot ::

^ne bodo ti v vsakem primeru poslali iz skladišča v Nemčiji. Če boš recimo naročil en DVD film regije 1 ti bodo poslali iz ZDA (oz Kanade če boš naročil preko amazon.ca).
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon.com ali Amazon.de ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
188908 (2549) Skyman
»

Amazon.com

Oddelek: Pomoč in nasveti
51654 (1548) Hayabusa
»

Nakup Motorolinega Moto G telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
255660 (5021) Reaper
»

Playstation 3 wireless stere hadphones

Oddelek: Pomoč in nasveti
172507 (2417) opeter

Več podobnih tem