Forum » Operacijski sistemi » problem dveh ENTER tipk
problem dveh ENTER tipk
cryptozaver ::
Na Linux RH9 poganjamo nek server aplikacijo. Za uspesno nastavitev nekaterih parametrov vmesniki zahtevajo uporabo 'OBEH' enter tipk na tipkovnici.
Problem nastane, ko sem server postavil na prenosniku. Ta ima seveda le eno enter tipko. Torej fali enter pri tipkovnici. Poskusil sem s kombinacijo vec tipk - neuspesno. Na zalost brez 'desnega' entra ne deluje nekaj osnovnih opcij.
Kako bi resil problem???
Problem nastane, ko sem server postavil na prenosniku. Ta ima seveda le eno enter tipko. Torej fali enter pri tipkovnici. Poskusil sem s kombinacijo vec tipk - neuspesno. Na zalost brez 'desnega' entra ne deluje nekaj osnovnih opcij.
Kako bi resil problem???
G2 ::
najverjetneje ste ze probali samo vseeno...
kaj ce bi priklopli gor kako staro navadno tipkovnico ki ima dva entra
kaj ce bi priklopli gor kako staro navadno tipkovnico ki ima dva entra
cryptozaver ::
Saj tako zacasno resujemo problem... le da se potem prednost prenosnika pred obicajno kisto malo zmanjsa
Zdi se mi da obstaja neka kombinacija tipk ki nadomesti ta nesrecni ENTER. 'Stari' VAX-ovci jo gotovo poznajo.
Sicer pa, ko bom mel malo cajta na voljo bom pac pogoooooglal.
Zdi se mi da obstaja neka kombinacija tipk ki nadomesti ta nesrecni ENTER. 'Stari' VAX-ovci jo gotovo poznajo.
Sicer pa, ko bom mel malo cajta na voljo bom pac pogoooooglal.
BigWhale ::
Pritisni numlock na notebooku... potem dobis numeric keypad nekje sredi tipkovnice (no vecina jih ima tako resen problem...) in tudi gray enter se mi zdi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 28515 (666) | Han |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26628 (13185) | scipascapa |
» | Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15195 (13612) | 3man |
» | Katero tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 1038 (773) | jabe |
» | standardna qwerty tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1297 (1252) | Ashrack |