Forum » Izdelava spletišč » PHPBB free forum?
PHPBB free forum?
majstor ::
Zdravo!
Kje bi lahko nasel kak brezplacen forum, da bi na mojo stran postavil link, na ta forum. Dobro bi bilo da bi bil phpBB. Moj streznik na katerem imam stran ne podpira PHP, zato bi potreboval kaksno stran na katero bi se linkal za forum.
Hvala!
Kje bi lahko nasel kak brezplacen forum, da bi na mojo stran postavil link, na ta forum. Dobro bi bilo da bi bil phpBB. Moj streznik na katerem imam stran ne podpira PHP, zato bi potreboval kaksno stran na katero bi se linkal za forum.
Hvala!
xpozed ::
Lahko prosiš koga, da ti naredi eno sekcijo za tvojo stran, ker dvomim da ti bo kdo odstopil kar tako prostor (razn kakšen znanec). Malo poglej tudi po free ponudnikih ki podpirajo php in mysql.
Tody ::
hmm ja terminologija ni lih tvoja dobra stran a ?
No uglavnem lahko dobiš za celo spletno stran (sam forum ti ne bodo pustil)na sloweb ali nastja.net ali tujem ponudniku lycosu
No uglavnem lahko dobiš za celo spletno stran (sam forum ti ne bodo pustil)na sloweb ali nastja.net ali tujem ponudniku lycosu
Skrat ::
majstor: verjetno si mislil kaj taksnega: www.myphpbb.co.uk/
Free software is a matter of liberty, not price.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295894 (19186) | hariscorale |
» | Spletna stran na lastnem serverjuOddelek: Pomoč in nasveti | 3294 (2802) | #000000 |
» | Kateri web serverOddelek: Omrežja in internet | 1410 (1015) | Fukomuko |
» | Najboljši free web hosting???Oddelek: Omrežja in internet | 2878 (2576) | dux |
» | phpOddelek: Izdelava spletišč | 1346 (1212) | Tody |